|
![]() |
#1 |
Reputacja: 25
|
![]()
A ja mam tak± propozycję, ale odno¶nie FA.
Zawsze było tak, że do najlepszego avatara/nicka/sygnatury można było nominować tylko osoby, które teraz je maj±. Ale według mnie to jest bez sensu, bo skoro FA s± coroczn± "gal±", to powinno się też cały rok pracować na tytuł Posiadacza Naj... Można w tym roku to zmienić, żeby np. była możliwo¶ć nominowania kogo¶, kto wiemy, że miał ¶wietny avatar w wakacje powiedzmy, ale go zmienił? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Supermoderator
Sk±d: Mój pokój.
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie, dlatego trzeba będzie wstawić ten avatar, o którym mowa, do posta. Może ta osoba będzie go gdzie¶ jeszcze miała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
|
![]()
Raczej screena jak robili¶my wczoraj z rangami, żeby był dowód, że ta osoba rzeczywi¶cie miała taki av, ale nie sadzę, by kto¶ to dokumentował.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ale chyba każdy pamięta, czy jaki¶ avatar przewin±ł się przez forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Sk±d: Małopolska
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
![]() nie chodzi mi o to, że mało użytkowników czy co¶, tylko sami wiecie jak to wygl±da u nas ![]() do tego, pomysł by nie przeszedł bez screenów, to na 100% a nie znam osoby która jest aż takim narcyzem, że robi screeny swojego profilu za każdym razem gdy zrobi w nim poprawkę do tego, takiego screena łatwo podrobić, bierzesz sobie aktualnie jak wygl±da, zmieniasz w PS datę i doklejasz super ava i masz nominację jak dla mnie powinni¶my zostać przy tym jak jest ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Supermoderator
|
![]()
Wiesz, jak kto¶ ma avatar przez 3 miesi±ce to można co¶ póĽniej skojarzyć, ale jak kto¶ zmienia co tydzień to już nie bardzo
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]() moim zdaniem pomysł jest nie najgorszy, ale nie wydaje mi się, żeby wypalił. Takie screeny łatwo sfabrykować, jak zostało wyżej wspomniane. P.S. dziwne że pomysł wyszedł od ciebie, bo póki co masz chyba największe szanse na tę rangę (ode mnie masz nominację je¶li nie zmienisz tego ava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 102
|
![]()
Wrzuciłem now± wtyczkę na czas testów. Będzie ona zmieniać logo zależnie od pory roku jak i w niektóre ¶więta. Na chwilę obecn± ma tylko przykładowe obrazki.
W ramach testu jutro, 30 grudnia powinien zmienić się obrazek. Je¶li zadziała - zostawiamy kod, je¶li nie, wywalamy. Do tego czasu proszę nie robić kryształków ¶wi±tecznych(z wyj±tkiem nowego roku). Je¶li zadziała to poniżej wstawiam listę ¶wi±t, do których trzeba by było zrobić obrazki: Boże Narodzenie Wielkanoc Nowy Rok Halloween Walentynki 3 Maja 11 Listopada Dzień Kobiet Dzień Chłopaka Możliwe, że z czasem doda się nowe. Ale to dopiero je¶li wtyczka zadziała. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Supermoderator
|
![]()
Obrazek już się zmienił. Swoj± drog± ¶wietny
![]() ![]() A 3 maj i 11 listopad mog± mieć te same kryształki ![]() e: łee, znów jest zimowy.. xD
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 43 (0 użytkownik(ów) i 43 go¶ci) | |
Narzędzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|