|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
mi na początku przeszkadzały te niedziałające przyciski, ponieważ klikam i klikam i nic xD Ale z czasem się przywyczaiłam i dobrze jest tak jak jest. ![]() Ktoś coś pisał o usuwaniu zamkniętych tematów. Co do tego to się nie zgadzam. Przecież, gdy ktoś czegoś nie wiem nadal może znaleźć podpowiedź w zamkniętych tematach A co do niektórych komentarzy : Wydaje mi się, że niektóre osoby szukają błędów i rzeczy do zmiany na tym forum na siłę
Ostatnio edytowane przez Noemi : 22.10.2009 - 17:05 Powód: literówki, literówki ... ;D |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
oczywiście można sie przyzwyczaić do brzydkiego wyglądu (jest funkcjonalny, ale brzydki), niedziałających przycisków i reklamy w idiotycznym miejscu, ale nie zmienia to faktu, że powinno to zostać zmienione.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
kwestia przyzwyczajenia
; o |
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Dobrze, możecie ewentualnie ją zostawić, bo wiecie na serio kwestia przyzwyczajenia - ale gdybyście mogli.. zmieńcie ją, bo jest na serio nudna. ;p
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Zgadzam się z Becią... zmieńcie tą skórkę ;pp
|
|
|
#7 |
|
|
"W ostateczności można zmienić forum ;p "
Ja nie wiem. Jak komuś nie podoba się skórka, i daje propozycje, żeby ją zmienić, to już ma robić wypad z forum?. Emh, coś tu nie gra. Wy tej skórki tak bronicie, że jakbyście mogli, to byście mnie zabili ze złości. o__O A co do forów - to na każdym się udzielam - ostatnio na tym więcej niż na CS'ie. |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
chodzi o to, ze bylo 93847462354 propozycji zmiany skorki - no i skorka zostala zmieniona. admini nie beda siedziec i wymyslac 93847462354 wersji layout'ow tylko dlatego ze ten wam sie znudzil. przyjmij w koncu do wiadomosci, ze tu sie glownie pisze/czyta a nie oglada wystroj. i, jak juz wczesniej pisalam - masz 2 style do wyboru, zmieniaj sobie co jakis czas, jak tak bardzo cie to boli.
|
|
|
#9 |
|
|
to jak dlugo nie dzialaja juz przyciski przy pisaniu postow jest zalosne
i to jak malo opcji ta wersja forum oferuje
|
|
|
#10 |
|
|
A czy można na forum zmienić taką rzecz,że u mnie jest w jakimś dziale np. w The Sims 2 Podróże jest kilka tematów a ja nie widzę reszty tych tematu,że muszę nastawić je na początku i tak za każdy razem i mnie to denerwuje.
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|