|
![]() |
#2 |
Reputacja: 25
|
![]()
Forum coraz bardziej upada, jest coraz mniej userów i postów na dzień?
Racja! Pousuwajmy parę! Archiwum to naprawdę ¶wietny pomysł i jestem bardzo za jego utworzeniem w działach zdjęciowo-twórczo¶ciowych, "Gdzie mogę to znaleĽć" i w działach z problemami z gr±, ale usuwaniu czegokolwiek jestem przeciwny. Mogę pomóc szukać w±tków do przeniesienia jak co¶ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 41
|
![]()
Ale Pinki zauważ. Masz archiwum i chciałby¶ obejrzeć czyje¶ domy. Wchodzisz do 10 tematów, a tam zdjęcia wygasły
![]() Więc moje zdanie jest takie, aby tematy ze zdjęciami przenie¶ć do archiwum, a tematy bez zdjęć usun±ć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mogę się założyć, że ł±cznie to będzie jakie¶ 1000 postów. Zreszt±, tak jak kto¶ już wspomniał, to ma warto¶ć historyczn± i sentymentaln±. Porz±dkowanie nie równa się wyrzucaniu wszystkiego, co na pierwszy rzut oka może wydawać się bezużyteczne, bo w takich w±tkach, mimo że bez zdjęć, s± na przykład komentarze, do których autor domu/Sima/FS chętnie by wrócił, albo dyskusje pomiędzy osobami, które na forum były ostatnio X lat temu, a swego czasu były "forumowymi gwiazdami". To tak, jakby¶ teraz pousuwał posty Jakuba. Przecież za 10 lat one będ± warte maj±tek
![]() e: Można w nazwie w±tku dodać prefiks typu [BRAK ZDJĘĆ] czy co¶ ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 27.01.2015 - 16:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 41
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Imo najlepiej będzie dodać archiwa jako poddziały działów (poddziały działów, masło ma¶lane, cofamy do tyłu, okres czasu (y)).
Czyli: dział Problemy z gr± TS2 poddział Archiwum - Problemy z gr± TS2 dział Gdzie mogę to znaleĽć TS3 poddział Archiwum - Gdzie mogę to znaleĽć TS3 dział Domy TS1 poddział Archiwum - Domy TS1 i tak wszędzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
nie rozumiem jak± "warto¶ć sentymentaln± i historyczn±" maj± posty BEZ ZDJĘĆ (co paluszki cały czas podkre¶la, chodzi mu o tematy bez zdjęć)
czytaj tematy w których linki do zdjęć DAWNO wygasły.
![]() |
#8 |
|
![]()
Tak±, że te zdjęcia kiedy¶ tam były, więc komentarze tam też s±, a w komentarzach można znaleĽć opinie o domach czy czym¶ tam albo wła¶nie rozmowy między różnymi osobami, które kiedy¶ bywały na FTS do¶ć często, a potem zniknęły bez ¶ladu, co też podkre¶liłem.
Poza tym, je¶li mamy wyrzucać przestarzałe rzeczy do kosza, to jaki jest sens dalszego ci±gnięcia forum? Stańmy się grup± na Fejsie ![]() A gdyby administracja od zawsze wywalała co 2 temat, to teraz pewnie nie mogliby¶my się pochwalić milionem postów i największ± baz± informacji o Dwójce w Necie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Archeolog Renesansu
Sk±d: Gliwice
Reputacja: 74
|
![]()
za moderowania usuwałam tematy z "Gdzie mogę to znaleĽć" (sims1) gdzie wszystkie linki były już padnięte na amen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To akurat jest spoko, bo w Gdzie mogę to znaleĽć w±tki ograniczaj± się do schematu: pytanie - odpowiedĽ z dwoma linkami - odpowiedĽ z jednym linkiem - koniec dyskusji. I to faktycznie jest bezużyteczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 go¶ci) | |
Narzędzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|