|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
podobno trzeba nimi grać ok 2 tygodni simowych albo, i dłużej by się pojawił jej duch albo, też jest to losowe nie wiem .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
@Simka18: Skąd ty w ogóle czerpiesz takie informacje?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Wiadome jest z gry że Bella zostaje porwana przez kosmitów, a potem w nieznanych okolicznościach znajduje się w Dziwnowie, gdzie sobie mieszka.
Teoria ta spotkała się jednak z wieloma wątpliwościami jak to, że jest duża różnica między obiema Bellami: wygląd, osobowość, brak wspomnień czy powiązań rodzinnych. Według mnie wytłumaczenie jest takie: Twórcy musieli jakoś usunąć Bellę z Miłowa (bo przecież zaginęła porwana przez kosmitów), a potem w Dziwnowie zrobili podobnego klona (bo tam została ona pozostawiona przez UFO), a nie przywiązywali uwagi do osobowości czy innych czynników upodabniających ją do 'prawdziwej' Belli bo przecież gracz nie miał do niej dostępu (nie myśleli że powstanie coś takiego jak SimPE). Powstało lekkie zawiedzenie gdy zaglądnąłem we wspomnienia i drzewo genealogiczne Belli z Dziwnowa. W tym miejscu Twórcy się nie popisali, bo przecież mogli przenieść 'zaginioną' Bellę do Dziwnowa i uczynić ją miastową, co przecież jest bardzo proste. Ale tu przejawia się ich lenistwo wielokrotnie już widziane. Cała historia 'Tajemnicy zaginięcia Belli Ćwir' według mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
no myślę że to jest jedyna dobra teoria na ten temat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
O widzę, że tajemnica zaginięcia rozwiązana....
Gratuluję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Może się lepszego nic nie wymyśli, ale wciąż można szukać poszlak, które byłyby związane z Bellą
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
W czterech porach roku dochodzi kariera gracza. Jak się osiągnie szczyt, to wyskakuje karta, taka z wyborem. I było tam że Cyryl (mój sim) zrobił grę w której porusza się małymi ludzikami. Nie wie co ma zrobić z zaginioną żoną głównego bochatera. I jest do wyboru żeby porwało ją UFO albo żeby nie było wyjaśnienia. Miałam tak u 2 rodzin. Za każdym razem brałam UFO i raz było że uznano grę za bezsensowną i stracił 68 tys, a taz było że gra zrobiła furorę i dostał 68 tys....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@up: Czyżby to była taka aluzja twórców do histori Ćwirów ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 42 (0 użytkownik(ów) i 42 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|