![]() |
#681 |
Guest
|
![]()
O dodatki do sklepu, np półki i takie tam...
A... pytanie jeszcze jedno: jak zrobić sklep odzieżowy, ale żeby stały wieszaki i simy wybierały ubrania, a nie zabierały cały wieszak? I nie wiem, o co chodzi z restauracją... Pytanie 2: Jak zrobić żebraka z mojego sima? Ostatnio edytowane przez Krzykaczus_Pospolitus : 10.10.2009 - 15:18 |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka
Nie wiem czy czujecie u mnie pewną rzecz właśnie przyszła kasa i już pora zamawiać Własny Biznes ale zanim to nastąpi zanim luknę na www.agard.pl i złożę zamówienie mam worek z pytaniami a to z czym się ten dodatek je z szynką, z serę, a może z kotletem nie no żartuję ![]() 1. Pierwsze pytanie to może trochę głupie jak wygląda Lauzorowa Promenada i może dać fotki i czy to parcela z wszystkimi co można kupić biznes? 2. Czy można odwiedzać sklep/biznes innego sima u nich kupować? 3. Jak zwabić reportera? 4. Skąd towar mam uzyskać z rzeczami co produkuję? 5. Jaki rodzaj biznesu mogę założyć? 6. Słyszałem o sługusie negatywne opinie jak go można wyłączyć? 7. Czy do zatrudnienia pracownika muszę mieć odpowiedni związek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
1. Nie chce mi się dawać foty
![]() 2. Tak i nawet na tym zarabiają ![]() 3. No i tego właśnie nie wiem. Ponoć przychodzi sam ![]() 4.------- 5. Możesz mieć sklep z ciuchami, restaurację, dyskotekę, Galerię, salon meblowy, salon samochodowy (wymaga NŻ), supermarket lub spożywczak ![]() 6.Jest taka opcja jak wyłącz zasilanie czy coś w tym stylu. 7.? Nie czaję pytania.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
5. A także salon fryzjerski, kwiaciarnię, cukiernię, sklep z zabawkami, robotami, rzeczami dla dzieci.
7. Nie. Zazwyczaj będziesz zatrudniał Simów, których Twój Sim nigdy nie widział na oczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
|
![]()
a na czwarte to skąd towar mam je wyprodukować samemu już złożyłem zamówienie teraz czekam jak na zbawienie na e e-maila,żeby mi to wysłali
No dobrze Jak będę miał inne pytanie to zadam je. P.S Lubię Simy jeśli tylko 3 dodatki i komplet mój. Mam jeszcze jedno pytanie Mam dwa biznesy i jeśli kupię kolejną parcelę to czy będę miał takich samych pracowników? Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 29.10.2009 - 11:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Będziesz MUSIAŁ zatrudnić nowych pracowników (chyba że masz dużą rodzinę)
![]() M$ - CPR najlepsze, ale biznes też jest bardzo dobry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
|
![]()
A co z poprzednimi zrobię bo mam najlepszą ekipę z trudem szukałem
Czyli jeśli kupię drugą parcelę i otworzę lokal to nie będzie opcji "Wezwij wszystkich pracowników"? I jeszcze jedno jest jakiś kod na zwiększenie ilości pracowników. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Reputacja: 12
|
![]()
Poprzedni są zatrudnieni w innym lokalu. To tak jakbyś chciał wysłać swojego sima do dwóch prac jednocześnie - tak się po prostu nie da.
A o takim kodzie nie słyszałam.
![]() |
![]() |
#689 |
|
![]()
Rozmumię
Na razie mam dwa biznesy otwarte i jeszcze jedno w mojej rodzinie otworzyłem restauracje i patrzę a tu taki dziwny dymek [IMG]http://i38.************/akbznp.jpg[/IMG] Nie wiedziałem co z tym zrobić przecież jak nic nie przychodzi to jest inny dymek,że firma nic nie zarobiła Jakiś błąd???? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|