![]() |
#682 |
Reputacja: 11
|
![]()
wg mnie to glupie rozwiazanie. powinno byc wiecej mieszkan.
edit: sprawdzilem te kody i jak wpisze changelotzoning apartmentsublot, to nie zauwazylem zadnej roznicy od apartmentbase, a secretwitchlot tez nie wiem co to jest, ale wtedy nie mozna zapisywac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
|
![]()
Czyli po prostu wpisując te kody możemy zrobić osiedle obojętnie czy z apartmentbase czy czy sublot a sprawdziłeś kod na budowanie i kupowanie na osiedlu czy da się te ściany burzyć, ja dziś dopiero jadę po OŻ i komputer ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A ja się trochę zawiodłem... ![]() Te "alejki międzyosiedlowe" są okropne, zarówno te luksusowe jak i te z kontenerami. ![]() Sufity - zawsze białe, wszędzie takie same, w dodatku chropowate takei jakieś... ;/ |
|
![]() |
![]() |
#685 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ale podobno kolory sufitów można zmieniać tam, gdzie są podłogi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() jak tajne stowarzyszenie Fizzly 8 simów na parcele? Nie ma chyba takiego limitu kolory sufitów mozna zmieniać Ostatnio edytowane przez Mamełe : 28.08.2008 - 14:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Guest
|
![]()
Sufit możesz zmieniać nakładając na niego podłogę :d
|
![]() |
![]() |
#688 |
Guest
|
![]()
chyba nie jestem w temacie, ale fizzy głupio gadasz. 8 simów w rodzinie moze byc x cztery apartamenty. do tego moga byc tylko 4 twoje rodziny, ale mieszkan moze byc wiecej. Zamieszkają tam rodziny kierowane przez komputer.
|
![]() |
![]() |
#689 |
|
![]()
Czy ktoś wie czy w Auchan kupie simsy OŻ ??? Jadę tam dziś odebrać materac z reklamacji a czytałam w necie,że EA wspólpracuje z Auchan odpiszcie i jak znacie to podajcie cenę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Guest
|
![]()
czy wszystkie wiedźmy świecą?? ;> bo widziałam zdjęcia na których wiedźmy nie świeciły. jak ktos może dać zdjęcie wiedźmy doś zaawansowanej, w zwykłym stroju to będę bardzo wdzięczna
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|