|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie butelka pojawiła mi się sama jak tylko przyszłam na plażę. Kliknij ten znaczek "na lokację".
Niestety czasami z załączeniem się kolejnych etapów misji jest problem. Np. mój kowal miał obowiązek naprawić i dostarczyć łódź. Naprawił ale nie pojawił mi się ten pomarańczowy znaczek komu ją oddać. No i miał niezaliczony obowiązek. 2 dni później dostał to samo zadanie, ale że miał już łódź w wyposażeniu od razu miał zanieść ją piratce. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam ogromny problem. Gram w misje małżeństwo polityczne i mam zrobić jakiś budyń królewski. Niestety klikam na kociołek i nie ma przepisu, tak samo na grillu i piecu a w kramie też nie ma żadnej książki. Jak ja mam zdobyć ten budyń????
|
|
|
|
#4 |
|
|
Budyń królewski robi się w piecu. Poszukaj dokładnie. Powinno się nazywać Duży budyń królewski.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Witam,/
Mam problem z misją "Biedni niewolnicy" i tam są dwie postacie i jedną z nich, czyli Przekupką i jest cel, żeby "prowadzić sprzedaż w Kramie" lecz jak naciskam na Kram Miejski nie ma interakcji mówiącej o sprzedaży. Wybierałam wszystko lecz nic z tego ; / POMOCY ! |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mam problem z rozbudową królestwa. Kiedy postawi się konkretną ilość budynków gra automatycznie ładuje mury dookoła zamku, problem tkwi w tym, że podczas tego ładowania moja gra zacina się, obraz robi się czarny a potem zacina się całkowicie komp i muszę go resetować żeby cokolwiek zrobić. Czy ktoś się spotkał z podobną sytuacją w trakcie rozgrywki? Pomóżcie proszę!
|
|
|
|
#7 |
|
|
zmien ustawienia grafiki na najsłabsze (najszybsze), wlacz znikanie przedmiotow na nieaktywnych poziomach etc.
powinno troche pomoc
|
|
|
#8 |
|
|
MikaPD musisz najpierw mieć towary na sprzedaż. Klikasz na kramie obejrzyj towary (czy jakoś tak) i dodajesz z wyposażenia sima rzeczy do sprzedaży (mogą być najróżniejsze np. woda ze studni czy dzikie kwiecie). Potem odblokowuje Ci się na kramie opcja otwórz kram i to już powinna być ta sprzedaż.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
dobra, dzięki wielkie
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mam pilne pytanie jeszcze jedno !
Mam misje niezrównane ostrze i trzeba kowalem naprawić kocioł, tyle że mam potrzebne przedmioty do naprawy oprócz złomu metalicznego w ilości 2. I mam pytanie gdzie to mogę znaleźć gdyż w kramie wiejskim nie ma tego, po skałach też nie znalazłam ;/ PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ I POMOC ! |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|