Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.01.2005, 21:21   #61
Pinia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
Pinia, ja Cię bardzo przepraszam, ale zimonkujesz
nie klika si,ę na regał, a na zeszyt, który dziecko przynosi ze szkoły i kładzie na biurku, lub na wolnym jakims miejscu. następnie rodzicem (lub kimś starszym od dziecka) klika się na zeszycie, wybiera opcję "pomóż przy odrabianiu lekcji"... i odrabiają. przez co dziecko nauczy się czytać (o ile odrobiło z rodzicem pracę domową od początku do końca).
he he dzięki rainne ja po prostu tego nie wiedziłam bo przyzwyczaiłam się do pierwszej części a nie mogłam zrozumieć odpowiedzi innych osób, dzięki, jak ja Ci się odwcięczę??? rainne na moderatora
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.01.2005, 13:31   #62
donika
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pinia
he he dzięki rainne ja po prostu tego nie wiedziłam bo przyzwyczaiłam się do pierwszej części a nie mogłam zrozumieć odpowiedzi innych osób, dzięki, jak ja Ci się odwcięczę??? rainne na moderatora
Chyba łatwo sie domyślić że trzeba kliknąć na zeszyt Trzeba tylko ruszyć główką !!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2005, 19:06   #63
Pinia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał donika
Chyba łatwo sie domyślić że trzeba kliknąć na zeszyt Trzeba tylko ruszyć główką !!
Ruszać nie trzeba ale trzeba pomyśleć... ale mój problem rozwiązany więc nie rozumiem czemu nabijasz?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 15:50   #64
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
hmmmm strasznie dziwne... u mnie nic sie nie wymazuje, zarówno jak przeprowadza się część lub cała rodzina. masz ściągniętą łatkę oficjalną?
Nie,a simsy mam oryginalne ;xd
Pinia jest tez sądze,że Rainne powinna byc modem chociaż działu o Simsach2,ale
mogłabys wrócić do etmatu o dyrku!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 18:36   #65
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał asiolin
Nie,a simsy mam oryginalne ;xd
Pinia jest tez sądze,że Rainne powinna byc modem chociaż działu o Simsach2,ale
mogłabys wrócić do etmatu o dyrku!!
nie mówię, że łatka jest rozwiązaniem wszelkich błędów i kolejnych nie powoduje ale może lepiej gdybyś ją ściągnęła, może chociaż Ci ten błąd poprawi. dziwne, że każda przeprowadzka powoduje wymazanie wspomnień, w moim przypadku nie działo się tak przed ani po łatce... masz tak przy każdej rodzinie, czy tylko jednej konkretnej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 18:46   #66
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
nie mówię, że łatka jest rozwiązaniem wszelkich błędów i kolejnych nie powoduje ale może lepiej gdybyś ją ściągnęła, może chociaż Ci ten błąd poprawi. dziwne, że każda przeprowadzka powoduje wymazanie wspomnień, w moim przypadku nie działo się tak przed ani po łatce... masz tak przy każdej rodzinie, czy tylko jednej konkretnej?
W każdej co się pzreprowadza w całości. DObra,a dgzie mogem sciągnąć??
Wiem jestem nei kumata,ale dawno meni an forum nei było i nie cyztam o takich rzeczach... A ona też pomoze jak np:ściagne za dużo dodatków z neta i się przycina gra?? (Tak mówie an wszelki wypadek,bo mam zamiar ściągnać ze 100 dadatków).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 18:50   #67
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał asiolin
W każdej co się pzreprowadza w całości. DObra,a dgzie mogem sciągnąć??
Wiem jestem nei kumata,ale dawno meni an forum nei było i nie cyztam o takich rzeczach... A ona też pomoze jak np:ściagne za dużo dodatków z neta i się przycina gra?? (Tak mówie an wszelki wypadek,bo mam zamiar ściągnać ze 100 dadatków).
w takim wypadku nie pomoże
łatkę ściągasz stąd - http://thesims2.ea.com/update/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 18:58   #68
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
w takim wypadku nie pomoże
łatkę ściągasz stąd - http://thesims2.ea.com/update/
Dzienkuje fenkuje..Za arz wyprubuje w gzre i wam opowiem..Pap;d!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2005, 16:23   #69
Shady
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał asiolin
Sorki bardzo..Może się wymądrzam albo co,ale proszę powróćcie do etamtu,a jeżeli nei chcesz w gzre obracać simem to możesz w bodyshopie2.
PSomożecie mi z tym dyrciem? Nie wiem co zrobić,bo go eni moeg nadal zaprosic w tej rodzinie..W innej natomiast gdyu przyszedł dyrektor matka chłopaka/ucznia zaczęła z nim gadać o szkole i w ogóle i pojaiwło mi sie u góry po prawej stronei ekranu,,Dyrektor nie ma zamiaru słuchać Twoich nudzących opowieści.'' Próbowałam jakoś to odkręcić i kliknąć na neigo i sie eni dało i znowu u góry się pojaiwło,,Sądze,że ten dom to neiodpowiednei miejsce do nauki''ze zdjęciem tego dyrektora. Wyszedł i znowu mi się nei da w kolejnej rodiznie zadzwonic do neigo...EJ... Co mam zrobić by ten niewychowany,neiusuchany i neidopracowany dyrek wrócił?
eee sorry ze sie czepiam ale czy ty umiesz pisac ?????
caly czas tylko "nei" "gdyu" itd... sorry ze nie w temacie ale ja nie znam czeskiego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2005, 17:03   #70
Iron_Wolf
Guest

Domyślnie

A ja mam takie jedno pytanie. Po co tak wogóle simy mają iść do szkoły prywatnej? Oprócz tego że mają taką potrzebę i ubranie im się zmienia przy wyjściu to nie zauważyłem zadnej różnicy poza prywatną a publiczną.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania