Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.04.2005, 09:16   #61
LindSay
Guest

Domyślnie

Moi simowei adoptowali sobie niemowlaka i od razu zadzwoniła simka po opiekunkę. Opiekunka ta jest bardzo fajna, dobrze się zajmuje dzieckiem (he, może dlatego że daję jej często 100 simoleanów napiwku ), gotuje, sprząta....To jest RAJ dla moich simów!!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.04.2005, 13:43   #62
patryk123
Guest

Domyślnie 3sprawy

opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd

Ostatnio edytowane przez patryk123 : 03.04.2005 - 13:45
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 14:02   #63
patryk123
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Primek111
............jest kod na poprawę humoru, nie znm podajcie????????
jest wpisz boolProp testingCheatsEnabled true przytrzymujac shift nacisnij na skrzynke na listy i daj make all hapy mozesz dziekowac
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 16:38   #64
LindSay
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patryk123
opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd
Sąsiadka ukradła dziecko ? Jak? Wybaczcie, ale od niedawna mam The Sims 2 i w tym temacie jestem ZIELONA.... . Co do opiekunki, to dzisiaj wynajęłam wredną babę- co z tego, że dobrze się dzieckiem zajmowała, ale...miała do moich simów wieczne pretensje! Jak opiekunka wyczyściła kibelek, po chwili mój sim poszedł się tam wysikać. Nad głową opiekunki od razu była "chmurka" z przekreśloną głową mojego sima!!!Nie znoszę jej!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 18:12   #65
patryk123
Guest

Domyślnie

ta "śmieciarko-opiekónka" może myśli że jest panią domu czy coś w tym stylu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 19:23   #66
patryk123
Guest

Wink

były by ok gdyby:nie oglądała tv,gotowała,na prezent urodzinowy dziecka dała pożar,zostawia za sobą bajzel,traktóje simów jak popychadło,korzysta z płatnych zajęć,czasami zamawia pizze,karmi dziecko na siłę,zamiast położyć dziecko spać daje na podłogę,doprowadza dziecko do stanu psychicznego,dziecko ma w *****, to dopiro nazywa się opieka społeczna. a wy jak sądzicie :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2005, 19:40   #67
*apple*
Guest

Domyślnie

u mnie się zacieła bo coś zżarła i teraz żyga i mi kibel zajmuje i brudzi... bleeee
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2005, 14:00   #68
Rapunzel
Guest

Domyślnie

Ja kiedyś zadzwoniła po opiekunkę kiedy matka była w domu.Nie musiała zajmować się niemowlakami,to postrzątała cały dom na błysk Taka jednorazowa pokojówka Super!!!

Ale dziećmi to zajmować się nie umie.Kiedy moja Simka poszła do pracy i zamówiła opiekę do małego dziecka ta baba przez cały czas oglądała telewizję :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2005, 14:08   #69
patryk123
Guest

Domyślnie

najgorsze że traktuje dzieci jak bachory ;( :1smutny: :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 19:42   #70
Shèène
Guest

Domyślnie

Nie chce byc nie grzeczna, ale ile jeszcze bedziecie walkowac ten temat? Opiekunka jest jaka jest, a te dzieciaki sa TYLKO podkreślam TYLKO programem i nic nie czuja.
Ps. Chyba mala nabijalnia sie robi
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania