![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Moi simowei adoptowali sobie niemowlaka i od razu zadzwoniła simka po opiekunkę. Opiekunka ta jest bardzo fajna, dobrze się zajmuje dzieckiem (he, może dlatego że daję jej często 100 simoleanów napiwku
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd
Ostatnio edytowane przez patryk123 : 03.04.2005 - 13:45 |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
ta "śmieciarko-opiekónka" może myśli że jest panią domu czy coś w tym stylu.
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
były by ok gdyby:nie oglądała tv,gotowała,na prezent urodzinowy dziecka dała pożar,zostawia za sobą bajzel,traktóje simów jak popychadło,korzysta z płatnych zajęć,czasami zamawia pizze,karmi dziecko na siłę,zamiast położyć dziecko spać daje na podłogę,doprowadza dziecko do stanu psychicznego,dziecko ma w *****, to dopiro nazywa się opieka społeczna. a wy jak sądzicie :\
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
u mnie się zacieła bo coś zżarła i teraz żyga i mi kibel zajmuje i brudzi... bleeee
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś zadzwoniła po opiekunkę kiedy matka była w domu.Nie musiała zajmować się niemowlakami,to postrzątała cały dom na błysk
![]() ![]() Ale dziećmi to zajmować się nie umie.Kiedy moja Simka poszła do pracy i zamówiła opiekę do małego dziecka ta baba przez cały czas oglądała telewizję :\ |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
najgorsze że traktuje dzieci jak bachory ;( :1smutny: :\
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Nie chce byc nie grzeczna, ale ile jeszcze bedziecie walkowac ten temat? Opiekunka jest jaka jest, a te dzieciaki sa TYLKO podkreślam TYLKO programem i nic nie czuja.
Ps. Chyba mala nabijalnia sie robi |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|