![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
amethyst w zakladce surowce musisz przestawic przy elektrowni z 0% na 100%, i to samo przy kopalniach.. poczatkowo to sie wolno wydobywa.. pozniej jest szybciej.. ale tez na poczatku potrzeba niewiele surowcow.. zapraszam do http://80.237.205.53/phpBB2_pl/ pocztaj faq i dzial dla poczatkujacych, jest tam wiele odpowiedzi.. przede wszytskim faq.
edit: midway przeciez napisala, ze zbudowala "te rzeczy ktore maja to pobierac".. czytanie ze zrozumieniem.. edit2: amethyst poczytaj to forum, a jak bedziesz miec pytania to mozesz do mnie zagadac na 5347011 .. ja jestem zawsze niewidoczna, nawet jak jestem. |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Heh, żeby mi tylko gg działało... Czy to możliwe, że Norton blokuje gg
W tamtej tabelce już próbowałam kombinować, ale w tym wyniku na dole mi wychodziło "-2"... ![]() Ostatnio edytowane przez Ameretat : 15.06.2005 - 14:47 |
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i tak, to mozliwe ze norton blokuje gg. ew. jak cos to pisz na PMa.. tam czesciej zagladam niz w konkretne tematy. edit: sorry, ze masz edita w poscie.. ale zamiast "quote" dalam "edit" z rozpedu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze zdobede 120k krysztalu, odkryje naped nadprzestrzenny 4 (obecnie mam 3) i bede robil statki wojenne
![]() W grze jest maly bug z przeliczaniem energii Obecnie w prawym gornym rogu pokazuje mi ze mam jeszcze 47 energii, w przeliczeniu mam 45 Korzystacie z elektrowni fuzyjnej? Ja mam ja na 6 poziomie ale traktuje ja tylko jako awaryjne zrodlo energii - gdyby ktos mnie zaatakowal i bym stracil kilka satelitow to ja odpalam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
w przypadku jak mi zalega na planecie 70k deuteru to te kilkadziesiat na fuzyjna jest dla mnie niezauwazalne.. ja sie wlasnie do bombowcow przymiezam.
ten bug to nie bug, ze wzorow jak gra przelicza to wychodza liczby ulamkowe, gra to zaokragla do pelnych liczb i stad drobne roznice w liczbach, ta gorna ZAWSZE jest poprawna, to i wiele innych rzeczy mozna przeczytac na forum ogame. u mnie "matka" wyglada mniej wiecej tak : Kopalnia metali (Poziom 20) Kopalnia kryształów (Poziom 18) - buduje sie na 19 Syntezator deuterium (ciężkiej wody) (Poziom 16) Elektrownia słoneczna (Poziom 20) Elektrownia fuzyjna (Poziom 9) Fabryka robotów (Poziom 9) Stocznia orbitalna (Poziom 10) Magazyn metali (Poziom 4) Magazyn kryształów (Poziom 3) Zbiornik deuteru (Poziom 1) Laboratorium badawcze (Poziom 8) Magazyn rakiet (Poziom 4) badania: Technologia szpiegowska (Poziom 5) Technologia komputerowa (Poziom 7) Technologia bojowa (Poziom 7) Technologia ochronna (Poziom 8) Opancerzenie statków powietrznych (Poziom 8) Technologia energetyczna (Poziom 8) Technologia nadprzestrzenna (Poziom 5) Napęd spalinowy (Poziom 7) Napęd impulsowy (Poziom 5) - bada sie na 6 Napęd nadprzestrzenny (Poziom 4) Technologia laserowa (Poziom 10) Technologia jonowa (Poziom 5) Technologia plazmowa (Poziom 2) |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
No u mnie tak:
Kopalnia metali (Poziom 17) Kopalnia kryształów (Poziom 17) Syntezator deuterium (ciężkiej wody) (Poziom 14) Elektrownia słoneczna (Poziom 19) Elektrownia fuzyjna (Poziom 6) - buduje sie na 7 Fabryka robotów (Poziom 5) Stocznia orbitalna (Poziom 7) Magazyn metali (Poziom 4) Magazyn kryształów (Poziom 1) Zbiornik deuteru (Poziom 3) Laboratorium badawcze (Poziom 7) Magazyn rakiet (Poziom 2) Badania: Technologia szpiegowska (Poziom 5) - bada sie na 6 Technologia komputerowa (Poziom 4) Technologia bojowa (Poziom 5) Technologia ochronna (Poziom 5) Opancerzenie statków powietrznych (Poziom 6) Technologia energetyczna (Poziom 5) Technologia nadprzestrzenna (Poziom 3) Napęd spalinowy (Poziom 6) Napęd impulsowy (Poziom 4) Napęd nadprzestrzenny (Poziom 3) Technologia laserowa (Poziom 6) Technologia jonowa (Poziom 4) Flota Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 40 Recykler 10 Sonda szpiegowska 4 Satelita słoneczny 23 Obrona Wyrzutnia rakiet (ilość 30) Lekkie działo laserowe (ilość 20) - w budowie kolejne 20 Działo jonowe (ilość 10) Mała powłoka ochronna (ilość 1) Przeciwrakieta (ilość 10) Nad ta obrona bede musial jeszcze popracowac ![]() Ostatnio edytowane przez Midway : 16.06.2005 - 06:41 |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
hmm... wiesz czemu ja nie dalam mojej floty i obrony? bo pisalam wczesniej jakie to uni... i bodajze nicka.. nie tak ciezko by bylo mnie znalezc.. a po co ulatwiac wrogom sprawe... niech szpieguja, a nie dostaja gotowe info na tacy.. a tu wchodzi duzo ludzi, ktorzy graja na ogame, a nie ujawnili sie jeszcze...
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
The Crims
Hej, zna ktoś osoby o nickach: mo2men, lamocik, flaczko? |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ameretat ja nicka nie podalem wiec moge spac spokojnie
![]() A kto gra w runescape? To calkiem fajny rpg, chociarz grafika moze zniechecac www.runescape.com |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|