![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
w jakie inne miejsce?
na tym nowym linku co któaś z was podala tez cepa nie widze ![]() ![]() a tak poza tym to jak myslicie gdzie sa mniej wadliwe dodatki na modthesims2.com czy na tym http://xmsims.com/sims2/ehtm/hair/hair26.htm ??? Ostatnio edytowane przez tysiacpostaci : 27.08.2007 - 16:35 |
![]() |
![]() |
#63 | ||
|
![]() Cytat:
Wtedy po odpaleniu gry gra uruchomi się bez dodatków i będzie można zobaczyć, czy błędy występują, jak ich nie ma. Cytat:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...2&postcount=52 Rzeczywiście pierwszy był nieprawidłowy (nie spokpiwał mi się dobrze), przepraszam... Teraz podmieniłam i jest tam CEP jako link "CEP_Windows-AutoInstaller.zip" do pobrania. Albo można wejść na drugi podany w tamtym poście link i kliknąć "Download CEP". ![]() I osobiście myślę, że "mniej wadliwe" dodatki są na xmsims.com, bo tam są "sprawdzeni" autorzy, a na nmodthesims2 mogą dodawać dodatki wszyscy, zarówno bardzo doświadczone osoby, jak i amatorzy (to jest po prostu forum, gdzie na przykład Ty albo ja możemy dać swoje dodatki, pod warunkiem, że Moderator zaakceptuje - jeśli wszystko będzie zgodnie z Regulaminem ![]() Choć na modthesims2 jest w tej chwili wielu doświadczonych Kreatorów, którzy starannie dopracowują swoje dodatki i znają się na rzeczy. ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
no coz moze tak byc ale sciagnely mi sie dodatki tylko z xmsims.com . aha i mam problem bo działają mi już simy i ciuchy i wszystko jest okej, ale mam jeszcze pościągane konie i co ważniejsze domy. zainstalowałam te domy i chyba przez nie wyskakuje mi tabliczka "działanie programu zakłocone. aplikacja zostanie zamknięta" gdy tylko na nie kliknę czy coś. da sie je teraz odinstalowac, bo chyba sa wadliwe? a jesli tak to gdzie?
|
![]() |
![]() |
#65 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
no ale wlasnie ja recznie usunelam a nadal sa w grze
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() Cytat:
Jeśli na pewno skasowałaś odpowiednie pliki to jeszcze w folderze Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> LotCatalog są jakieś pliki domków, ale nie mam zbyt dużego pojęcia o nich... Nazwa folderu wskazuje, że to mogą być domki z katalogu parcel, więc może i tu trzeba coś usunąć... Ale pewna nie jestem. ![]() Jeśli już dom postawiłaś w okolicy na podłożu i nie możesz go ręcznie usunąć (bo gra się wtedy zacina), to znaleźć go możesz w folderze Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> Neighborhoods -> numer sąsiedztwa -> Lots. I tu są wszystkie domki z całej okolicy, niestety nie wiem, jak mogłabyś je rozróżnić, proponuję po dacie modyfikacji (przypomnieć sobie, w którym dniu stawiałaś ten dom w okolicy i wziąć pod uwagę pliki, które mają ten dzień podany jako datę modyfikacji).
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
nietety nie ma tego tam. a domy sie sa w otoczeniu, tylko w skrzyni rodzin...
|
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() Cytat:
Jeśli tak, to pliki widocznie są w Downloads albo Teleport i nie zostały usunięte wszystkie... Albo są w jeszcze innych folderach (nie znam się niestety). Natomiast na 100% pliki domków muszą być gdzieś w folderze EA Games, bo po jego usunięciu/przenisieeniu/zmienieniu nazwy po odpaleniu gry tworzą się na nowo okolice i w skrzyni domów ściągniętych doków nie ma. Także ich pliki muszą gdzieś jeszcze być, skoro domki pojawiają się u Ciebie w grze. W Clean Installerze takie domki mogą pojawiać się bez zdjęć i opisu, nie należą do żadnej kategorii.
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Witam, mam znowu problem.
Ściągnełam sobie postać simki z tej str:http://www.sims2cri.com/eng_simscompleti_5.php, to jest ta ostatnia simka-Viktoria zainstalowałam packa, w chodze do gry i nie mam tej simki tam gdzie moge wybrać rodziny już stworzone, również jej nie ma tam gdzie się tworzy postać, to znaczy się chyba jej oczy są tylko do wyboru i rzęsy reszty nie ma, czyli ogólnie zarysów twarzy na których mi tak bardzo zależy. Czy ktoś mi pomoże.... ![]() Dodam jeszcze, że klikłam tylko na download nic więcej nie ściągałam, ponieważ ściągnoł mi się pack. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|