|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co ukradł wam złodziej w The Sims? | |||
- Telewizor |
![]() ![]() ![]() ![]() |
136 | 100.00% |
Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Mi złodziej zawsze brubuje ukraść obraz(ten najdroszy) :ph34r: :lol:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Mi jak coś wogóle ukradnie to albo kompa, albo telewizor. U mnie złodzieje rzadko coś kradną, bo ja zawsze alarm zakładam.
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
U mnie jak złodziej przyjdzie to kradnie co pobadnie. To telewizir, komputer, obraz, dywan. Ale zagłosowałam na Tv :lol:
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Ja zagłosowałam na komputer,bo duzo razy mi się zdarzyło,ze złodziej ukradł mi komputer albo telewizor.
P.s Sima tez moze Ci ukrasć? |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
hehe
sima nie mozna ukrasc ![]() mi najczesciej w nowym domku kradl mi telewizor (co kazda noc ![]() ![]() ale zaglosowalam na inne (np. pc) przez przypadek ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ja miałam w 1 domku 7 telewizorów. Przyszedł złodziej i ukradł wszystkie. Dziwne że to wszystko zmieściło mu się do worka.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Cze.. Mi ukradl kompa...i telewizor (najczęściej)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
heh te komputery to jush regułka..... mi zresztą tesh zazwyczaj kradną komputer........
ale jakoś ostatnio jak zainstalowałom simsy ponownuie, to daaaaaaawno go nie było...... i dobrze..... ![]() ![]() oooo witaj shrek_sim..... |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Cha!!!!A mi nic nie kradnie,bo na noc kasuję drzwi wejściowe!!!A jak nie skasuję to kradnie mi kompa.Kiedyś ukradł mi skrzynię z zabawkami.Kto lubi tą muzę,jak złodziej przychodzi?????Ja się boje tej muzy!!!Tak jaest straszna!!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|