![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Niezłe, ale szczerze mówiąc trochę głupawe.
Ale jakby się zastanowić, to w moim języku "niezłe" znaczy to co u innych "świetne". Chyba jeszcze żadnego fs nie oceniłam pozytywnie, bez żadnego "ale" |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki za komentarze... Jak narazie nie dodam odc, ponieważ była u mnie tydzień temu wywiadówka i sami wiecie ^^ Postaram się dodać w ten weekend, ale nic nie obiecuję ;p Dzięki za wszystkie komentarze, nie martwci się jakoś z tego "wybrnę' ;d Pzdr. =*
![]() |
#64 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Ulalala ale się porobiło
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Bo ja chcę szósty odcinek! I ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam wszystkie odcinki i żaden mnie nie zachwycił.Postacie są bez charakteru,mało opisów, wszystko dzieje się za szybko.Dużo bezsensownych dialogów,zachowanie często nielogiczne.Zwykła,bezsensowna historyjka.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
EJ!! Kiedy nowy odcinek!?
|
![]() |
![]() |
#68 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przepraszam Was, ale ostatnio nie mogę się zabrać do pisania... Mam teraz trochę wolnego czasu i mi się nudzi, więc postaram się napisać jeszcze dzisiaj, ale nic nie obiecuję...
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Fajne foto story
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Reputacja: 13
|
![]()
Cudne FS
![]() ![]() Super fotki, takie dokładne- widać, że włożyłaś w nie dużo pracy. Nawet oświetlenie jest idealne ![]() Tekst ładny, ciekawy, (prawie!) bezbłędny, ale doszukałam się jednego ![]() Czekam z niecierpliwością na następny odcinek ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|