|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
własnie on mowi ze nic nie ruszał, wogole to przygotowywał dysk do powiększania i przenosił z dysku D na f zeby moc zabrać z dysku D i dolozyc do C wiec dysku C nie ruszyl, przeniosl mp3 z D na F. dziwne to jest wlasnei nie wiadomo co sie podzialo. teraz usunelam pliki takie jak tam ktos pisal na forum z dokumenty, ea games the sims 2 i tam takie trzy byly ( wiadomo o co chodzi) i usunelam je, wlaczylam gre i wlazyla sie a wczesniej sie nie wlaczala nawet ale jak zaczelam tworzyc simsa to napisalo ze aplikacja zostanie zamknieta. wiec niewiem. moze jest jakis sposob bez przeinstalowywania gry bo to zajmuje pol dnia zeby wszystko odinstalowac i zainstalowac od nowa..
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
jest na kompie duzo plikow z ea games, ale nie zabardzo wiem jakie w ktorym miejscu sie maja znajdowac.
znalazłam cos takiego w C:\Documents and Settings\Beata\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2 : Cameras Collections Logs LotCatalog Neighborhoods SC4Terrains Storytelling Teleport Thumbnails a w C:\Documents and Settings\TEMP\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2 Cameras Collections Config Downloads LockedBins Logs LotCatalog Movies Music Neighborhoods Paintings PetBreeds PetCoats SC4Terrains Storytelling Teleport Thumbnails jak widac w temp jest tych plikow wiecej, tak ma byc? Ostatnio edytowane przez beata18ns : 02.02.2009 - 12:01 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
No to nie wiem. Nie znam się na tym za dobrze.
|
|
|
|
#5 |
|
|
a mozesz sprawdzić czy u Ciebie tez tak jest jak i u mnie z tymi plikami?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
C:\Documents and Settings\Ja\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2 :
Cameras Downloads Logs Music PetBreeds SavedSims Teleport Collections HTTPCache LotCatalog Neighborhoods PetCoats SC4Terrains Thumbnails Config LockedBins Movies Paintings Projects Storytelling Ja mam tak i nie mam żadnego TEMP, więc nie wiem |
|
|
|
#7 |
|
|
Nie wiem czy dobrze mówię, ale tak jest u mnie:
Folder TEMP jest chronionym folderem, a żeby się do niego dostać należy ściągnąć jakiś plik z internetu(obojętnie jaki) Np. z: Nie koniecznie z tej strony I naciskamy POBIERZ(obojętnie jaki plik z muzyką czy obrazami itp.) I w prawym dolnym rogu pojawia się takie okienko i naciskamy OK Potem otworzy się POBIERANIE PLIKÓW, w którym mamy nasz pobrany plik naciskamy prawym przyciskiem myszki na niego i wybieramy opcję OTWÓRZ FOLDER ZAWIERAJĄCY, naciskamy i od razu znajdujemy się w folderze TEMP |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
to ja nie wiem ale ja normalnie moge wejsc do folderu temp i normalnie wszystko przegrzebac, teraz mysle ze gra powinna dzialac. w temp brakowalo niektorych folderow i przekopiowalam je tam. chyba przez to byly bledy. jak nie bylo w nim downloads to nie widziala gra dodatkow, przezucilam dwa na probe i widzi je gra. to pewnie przez to wyskakiwala aplikacja, wlasnie bede wlączac gre, napisze czy to zdziałało.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
to mnie dobija... gram sobie gram, mebluje dom, i chce wejsc na wyposażenie simiki zeby postawic ramke ze zdjęciem i w tym momencie "aplikacja..." ja nawet nie moge przejzec co ona w tym wyposazeniu ma z neta...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
To może wywal downloads na pulpit, i zobacz, czy wtedy wszystko jest okej.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|