![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale pamiętaj, że tego nie robi EA Polska tylko gdzieś tam ze Stanów, więc może oni szykują kolejny dodatek, wcześniej nie informując o tym oddziałów z innych krajów.
I ja nadal podtrzymuję, że to będzie dodatek, a nie The Sims 4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Macie rację, to będzie kolejny dodatek, który pojawi się dopiero za rok <szok>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
a ja myślę,ze to będzie kolejna cześć serii,trojka ma masę błędów i sprawia wiele kłopotów,przez co spada jej sprzedaż,ale nie mogą tego powiedzieć oficjalnie...bo już by nikt trojki nie kupił,wszyscy czekają na 4,a przez ten czas kasę trzeba zarobić,wiec robią 4 po cichu,co do dodatku,to stanowczo za późno,musi wyjść coś wcześniej,żeby utrzymać grę na topie,krotko mówiąc,żeby gra się nie znudziła,bo przecież ile razy można przechodzić te same misje?
|
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Mnie się wydaje, że trochę za późno (za rok O.o) na kolejny dodatek. Pewnie puszczą coś na wakacje. A do TS 4 nadal nie wierzę.
W ogóle Ilona, gdzie ty widzisz te błędy O.o? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
@up: wszędzie
![]() Nawet wchodząc na forum widzi się dziesiątki tematów z błędami nie mówiąc już o tym co jest w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Fakt, TS3 ma błędy. Ale np. u mnie te błędy z reguły są czymś spowodowane. Ostatnio gra mi się wlecze, dlaczego? Bo mam dużo dodatków nieoficjalnych. Dlaczego mocno tnie się w nocy? Bo mam mnóstwo nagrobków na cmentarzu i duchy się ładują. Ostatnio sama sobie save'a popsułam. Nie zabrałam z gry dodatków package na czas instalowania łaty, łata się zainstalowała, ale nie miałam kilku obiektów. Wyszłam z gry bez zapisywania, myślałam, że to wystarczy. Poprawiłam dodatki, ale gra się strasznie ślimaczyła. Pomogła dopiero wyprowadzka ludzi do innego domu. Można było tego błędu uniknąć, gdybym zabrała te dodatki z gry na czas instalowania łaty. Jeśli wyjdą Simsy 4, to ja tam się będę poważnie zastanawiała czy w nie inwestować. Mi się trójka bardzo podoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
a pamiętacie jak się wypierali trojki?tutaj znalazłam fajny pack z domami,światem,ciuchami itp. itd. http://www.simstr.com/gifts/index.php/topic,3251.0.html
|
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |