|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam
A więc kupiłem The Sims 3 i gra chodzi fatalnie na sprzęcie. Intel Pentium D 2x2,8Ghz 2gb ram Gf 8500 GT 512mb Jak przesuwam kursor to strasznie tak jakby "szarpie" i gra nie chodzi płynnie. Nie mówię, że ma śmigać jak talala, ale chodzi mi o to, że na takim sprzęcie to żeby chociaż na tych średnich gra chodziła mi prawidłowo. Co jest nie tak ? Co mam zrobić/zmienić ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Czesc, wiesz dziwne ze Ci tak chodzi ja mam sprzet taki 3gb ram, GF8600gts procek amd athlon 4200+ 2,2ghz Dual Core i napisze Ci ze gra smiga nie mam problemow ze strony zeby sie zawieszala czy cos jedynie ze czasem simy znikaja itd. Moze przeinstaluj raz jeszcze, sprawdz miejsce na dysku czy dysk nie jest zawalony.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam dość poważny problem!
Zainstalowałem od nowa The Sims 3. Instaluję wszystkie aktualizacje (napewno o właściwych numerach) aż do wersji 1.7.9 i instaluje WP i jak instaluje kolejne aktualizacje, po włączeniu programu startu cały czas pojawia się komunikat "Wersja aktualizacji The Sims 3 podstawy nie jest zgodna z wersją aktualizacji The Sims 3 dodatku. Zaktualizuj ją, używając programu startu gry". Aktualizuje do ostatniej, najnowszej wersji, 2.7.7 z programu startu, a wszystko tam znika, nie da się włączyć gry i nadal pojawia się ten komunikat. Co mam zrobić? Ja chyba oszaleję przez te aktualizacje!!
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 14
|
Zainstalowałem wymarzone podróże i wszystko chodzilo dobrze dopóki nie wkleiłem folderu mods i downloads, zaczęły sie pojawiac różne błedy, rodzina nie chce mi sie wczytac, a jak sie wczyta jakas to ciągle gra muzyka z podczas ładowania, moze to przez to że mam hack na modyfikacje piersi? Pomóżcie...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Nie ściągajcie tej laleczki, bo psuje ona grę
http://www.thesimsresource.com/membe...sed/id/952880/ Mozna o tym przeczytac w programie startu (a takze w komentarzach pod dodatkiem). Jesli macie, to koniecznie ja odinstalujcie. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jeden z moich simów nie wydaje żadnych dźwięków(przy rozmowie,jedzeniu itp.) Co może być przyczyną?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Powiem tylko tyle, że ostatnio ściągnęłam kilka domków z giełdy wymiany i zaczęły mi się pojawiać błędy najróżniejszego rodzaju jak chociażby brak zleceń dla simów czy niewidoczne rzeźby z lodu. Któryś z nich to spowodował. Nie były to zadne mody czy hacki, nie były to nawet pliki packages. Zwykłe domki. Szczerzre mówiąc to czegoś takiego się nie spodziewałam. :/
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Witam mam mały problem gdyż gra chodzi mi bardzo dobrze tylko mi się Dzwięk zawiesza co jakiś czas tak że się powtórzy 3 razy i co jakiś czas znowu. Jest to troche częste i czy można coś by z tym zrobić. Raczej to nic z kartą dzwiękową.
Macie jakieś rady do tego ? |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Czy ktos z was mial jakikolwiek problem po zainstalowaniu dodatku kariera??
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
no właśnie mam problem, gra działała z poprzednimi dodatkami (podróże, apartament) a teraz po zainstalowaniu KARIERY - kłopot, gra w ogóle się nie startuje (czasami wyświetla się problem - SimsLaucher nie działa itp.; a czasami poprostu nic się nie dzieje)
zainstalowane zostały nowe sterowniki itp. - i nic próbowałam na dwóch różnych komputerach (Vista, XP) i to samo ma ktoś jakiś pomysł |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|