![]() |
#62 |
Reputacja: 11
|
![]()
Lampę kupisz za punkty życiowe, można zakupić ją więcej niż raz. Co do kolekcji jeszcze nie wchodziłam, ale ikonka powinna być, potem to jeszcze sprawdzę.
W kolekcjach są też ikonki z Showtime do wyboru. Ostatnio edytowane przez Chloé : 13.03.2012 - 14:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam takie trochę dziwne pytanie, ale czy udało się Wam pobrać tą konsolę DJ'a? Bo mi właśnie nie... Po zainstalowaniu SHowtime, dostałam info, że mogę sobie pobrać konsolę DJ'a. Ale po kliknięciu na linka pojawiła się strona problemów, ta z laską która wkłada niemowlę do zmywarki... Nigdzie nie ma takiej opcji, by poszukać tej konsoli np. w zestawach czy coś, no i oczywista, obiekt nie miał szansy pojawić się w historii zakupów..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
To samo było ze sławnym telefonem. Konsola jest normalnie w store a dokładniej zakładka święta i prezenty/prezenty za rejestrację gry.
|
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Anie wpisz w google Sims 3 nagroda za rejestracje i wchodzisz w pierwszy lepszy link, logujesz się i tam będziesz miała. Miałam ten sam problem co Ty!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Dzięki ludzie, już mam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Ile trwa wysyłanie Sima przez SimPort?
![]() |
#68 |
|
![]()
To chyba zależy od szybkości połączenia internetowego, wysyłasz zaproszenie do znajomego, a jeśli twój znajomy nie odpowie w ciągu 1 dnia to się anuluje. Po koncercie dostaniesz raport z występu (kto cię wygwizdał, czy nie było wpadek).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
A co zrobić żeby sąsiedzi w Starlight Shores mieli zwierzaki? Wiem, że można stworzyć w CAP'ie i dodać do rodziny, ale takie dodawanie za każdym razem jest męczące. Jest jakiś inny sposób?
|
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Nraas StoryProgression?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |