![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja powiem tak. Ze wszystkich dodatków do TS3, ten PODOBA MI SIĘ NAJBARDZIEJ. Mam Po Zmroku i Zwierzaki. Faktycznie miasto jest troszkę niedopracowane (mało wolnych domków, ogólnie dziwny wygląd, ale muszę dać duży + za te rezydencje na górce. Są piękne
![]() Cytat:
I <love> The Sims 3 Showtime ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 23.03.2012 - 20:18 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Ogólnie jestem mile zaskoczona tym dodatkiem
![]() Szkoda że miasto jest mało "Urozmaicone" Ale wole już takie jakie jest niż takie co wszystko byłoby nawalone w jednym miejscu ![]() ![]() ![]() Ten dodatek jest na pierwszym miejscu moich ulubieńców ![]()
![]() |
#63 |
|
![]()
Mi tez sie podoba ten dodatek muszę przyznać, jednak stwierdzam, że jest w porządku
![]() Nie nie zwróciłam uwagi na to jaka leciała muzyka przed śmiercią Hanki z M jak Miłość, bo jakoś nie oglądam tego. Śmierć widziałam w internecie hehe. Musi być ta muzyka nie zastrzeżona czy coś skoro korzystają z tego seriale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
troche pograłam i dodatek hmm... może być na pewno jest lepszy od Pokoleń czy Po Zmroku ale mimo tego jakoś tak...pogram z 30 min i wyłaczam ostatnio przerzuciłam się na WoW i to mnie bardziej wciągnęło
![]()
![]() |
#65 |
|
![]()
World of Warcraft...
A co do dodatku... Już ktoś to wcześniej napisał, że to wszystko jest warte tylko akcesoriów. Bo dodatek z trzema karierami na krzyż, a poza tym nic nie wnoszący to trochę za mało, jak na 100zł no dobra, 99. Właściwie jeśli w danej rodzinie nikt nie jest gwiazdą to dodatek nic nie wnosi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Jak to nic, a tyle nowych urządzeń rozrywkowych? Ja wiem, że to nadal się może wydawać nie więcej niż w akcesoriach, ale w akcesoriach nie ma tylu obiektów specjalnych. Tylko w NA doszło akwarium, gitara elektryczna i łóżko wibrujące (którego nigdy nawet nie kupiłam Simom, by obejrzeć). Ja absolutnie nie żałuję, że mam ten dodatek, a z karier i tak bym nie korzystała, to było dla mnie jasne od samego początku...
EDIT: A off-topując z lekka, to też gram nałogowo w World of Warcraft, Wrath of the Lich King, moja hunterka zdobyła dzisiaj lvl 70 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
No dobra, Twój ulubiony bilard to jest coś, ale jednak dla kilku obiektów, jeśli ktoś nie korzysta z karier wydawać stówę to dla mnie przesada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
ja jestem bardzo zadowolona z dodatkuw miescie super mi sie gra jest dla mnie idealne - jeszcze wiele rzeczy nie zpoznalam a dzien simowy taki krotki ze szybko to zleci i nic nie poznam na czas wiec musze to rozegrac i podzielic w pokoleniach
![]() btw. mnie teraz wciagla nalogowo TERA, wiec simsy troszke na bok zeszly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
mi się bardzo podoba ten dodatek dopiero zacząłem grać piosenkarką i mi się podoba jak narazie nie ogarniam simportu
![]() |
#70 |
|
![]()
Mi się też bardzo podoba i też gram piosenkarką.Ogólnie bardzo fajny dodatek ale ubrania mi sie zbytnio nie podobają(damskie bo męskich jeszcze nie grałem facetem).I bardzo ładnie zrobili tamto miasto.Tylko że sobie dodałem z 2 dyskoteki i 3 wieżowce z Po Zmroku
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|