|
![]() |
#1 | |||||
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Monica jest ładniutka :3
Podobają mi się jej oczy i kształt ust, ma też ładny podbródek, choć troszkę skróciłabym nos, wydaje mi się trochę za długi. No i fajna prezentacja, taka pomysłowa! ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Wielkie dzięki rudzielec
![]() Przedstawiam Wam Madelaine, która jest jedyną przedstawicielką jednego z siedmiu szlacheckich magicznych klanów. ![]() ![]() ![]() ![]() Przy ostatnim zdjęciu bawiłam się kontrastem, co zresztą widać. I tak, wiem że nos to masakra.
#4 |
Reputacja: 11
|
![]() Oj, dział z Simami zarasta nam kurzem, chyba mało kto już tu zagląda (ja sama od tygodnia staram się coś stworzyć, ale nic nie wychodzi, brak weny i co zrobić... ;/). Nawet opowieści z życia naszych Simów trochę zwolniły bieg. Rzuca się to w oczy zwłaszcza przy wiecznie aktywnym dziale z TS3. Szkoda.
Tak naprawdę tylko 2 rzeczy w wyglądzie powyższej postaci nie są w moim guście, a mianowicie nos i brwi. Pierwszy - jest za mały i mam wrażenie, że przesadziłaś z maskami, no chyba, że to taki niefajny światłocień, w takim razie zwracam honor ![]() Całość wychodzi na spory plus, mimo wszystko brakuje mi czegoś, co nadałoby jej charakteru, co by przyciągnęło uwagę. Jest ładna, ale taka zwyczajna. 9/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 26
|
![]()
Moim zdaniem Madelaine ma nieco... dziwne oczy, przynajmniej na niektórych zdjęciach to tak wygląda. Nos ma faktycznie dziwny i brwi... cóż, ja bym jej dała inne (polecam te od Trapping). I zgadzam się z Malin, że jest taka... zwyczajna i niezbyt wyróżniająca się. No, ale poza tym nie jest źle. Nie wiem za bardzo, jaką przyznać ocenę liczbową.
OK, też uważam, że trochę posucha w tym dziale. Zamierzam dziś kogoś pokazać ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Hm. Nie nie... niebardzo.
Wszystkie simki sa do siebie mocno podobne i troszke maxisowskie. Czesc z nich ma za male oczy i za pociagla twarz. Ostatnia ma chyba za mocno podniesione kaciki ust, co bardzo rzuca sie w oczy. Generalnie simki srednie. 5/10
![]() |
#7 | |||
|
![]() Cytat:
Szok. Za małe oczy??? Wszyscy mówią, że za duże. Co do pociągłej twarzy, to faktycznie niektóre tak mają... ale uwaga o oczach mnie zdziwiła. Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komentarze ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
A mnie się podoba.
![]()
#9 |
|
![]()
Jesli chodzi o oczy, to raczej wlasnie pomylilam pojecia - za duze.
'Ona się uśmiecha na tych zdjęciach, to chyba nie wina za mocno podniesionych kącików.' nie stwierdzilam tego na podstawie jednego zdjecia, ale trzech. 'No cóż, nie wiem czy simki faktycznie są do siebie takie podobne, osobiście podobieństwa nie widzę' domyslam sie, jesli bys je widziala nie publikowalabys podobnych simek, prawda? Jednak brak podobienstwa czasami nie tkwi w kolorze oczu, wlosow czy skory. Nawet ciezko okreslic podobienstwo tych simek powierzchownie,ale sa troche malo wyraziste, kazda z nich jest taka 'naturalna', delikatna. Dlatego MIN wydaja mi sie podobne, nawet jesli jedna powiedzmy ma cos z skosnookiej urody a druga jest mulatka. XXX
Ostatnio edytowane przez Volturia : 18.08.2012 - 12:22 |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |