|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja mam problem z jedną grą (przepraszam, jest to stara gra, ale fajna, niedawno znalazłam ją u mojego brata). Ta gra to Alien Nations (nie dwójka, ale jednynka!!!). Wybrałam sobie kampanię z misjami i gram amazonkami. Jest jedna misja za którą nie moge przejść!!!Wrrrr :sneaky: . No więc w tej misji jest coś takiego, że ma sie dwa miasta: jedno jest piękne i duże, a drugie jest daleko stąd i jest ubogie i wszyscy tam głodują. No więc tam są tez wrogowie: Sajiksowie, którzy sa niedaleko tego ubogiego miasta i mam do tego miasta przyprowadzić dobrze chronionego kupca, że ludzie nie umarli z głodu (cos takiego). No, ale ja zanim stworzę łuczników, albo rycerzy to Sajiksowie już atakują miasto (te ubogie) i od razu je burzą...I właśnie próbowałam wiele razy przejść tą misję i nigdy chyba tego nie przejdę... ;( . Dlaczego tworzę łuczników? Bo musze ich tam wziąć, żeby chronili tamte miasto.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
A ja mam znów problem z Black&White.A raczej nie problem.Tylko proszę o małą radę.
Zdobyłam tą wioskę hmmm....celtów?Chyba tak ich można nazwać.Mają takie domki z mostkami.Kojarzycie chyba.Rozbudowałam ją tak,by poszerzyć strefę wpływów na wioskę Nemezisa.No ok.Mam tam zdobyć prawie że 1700 punktów wiary!!Przecierz to niewykonalne!!Jak ja mam ro zrobić??!!Próbowałam moim chowańcem.Nemezis go zjarał.No trudno myślę sobie.W poradniku pisze,że mam używać czaru leczenia.Baaaaaa.....potrzebowałabym chyba z 70 takich cudów,o ile by każdy dał z 50 punktów.Jak ja mam to zrobić??!!Zauważyłam,że ludziom brak drewna.No ok.Chciałam im je dać,ale ja sama mam kryzys!Zero drewna.JAk ja mam zdobyć tę wioskę??Ma ktoś może pomysł?Albo ten,kto już przeszedł tą misję,a raczej zają tą wioskę wie,jak szybko ją dorwać w swoje ręce? A tu pewien błąd autorów .Widać,że nawet autorzy takiej wspanaiłej gry mylą się .W końcu każdemu się może zdarzy .![]() tu powinno pisać stada zwierząt
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
W sumie to ja problemu nie mam ale mam pytanie a wiec mam mlodsza kuzynke ... ona gra czasem w to eee gre toy story 2 ( yyy tak sie to pisze ? ) I nie moze przejsc tego 1 poziomy czy jakos tak ... z tego co ja widzialam to tam sa jakies zadanie ... chyba 5 ... no i staralam sie jej pomoc to jakos przejsc ale ja nawet nie moge :laugh: wiec bylo tam trzeba walczyc z robotem
zbierac monety i owieczki ... i scigac sie z jakims samochodem ... no i 5 zad. to jakas zagadka czy cos czy wie ktos jak to zad. wykonac ? Staralam sie jakos jej pomoc ale sama nie wiem ... wiec moze ktos z was ma mlodsze rodzenstwo co w to gra ^^ bueheh i wie jak to przejsc ;D ^^
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Możecie mnie wyśmiać, obgadać albo co - uwielbiam grę dzieci egiptu!!!!!!!!!(a niktórzy mówią, że to dziecinne...cicho bo włosy urwę...)Ale mam problema...właściwie to prawie każdy stoi w tym samym miejscu co ja ;( No bo chodzi o to, że ja znajduję klucz na górze w domku Sokrapesa (no to ten porywacz...jak on sie nazywa!?), ale zamiast mieć go w ekfipunku, to mam tylko pytanie o ten klucz...potem jak pytam hippo o ten klucz to pytanie znika (AAAA!!)a hippo daje mi taką mapę. No to ja idę do tych spichrzów i...I GDZIE JEST TEN DEBILNY KLUCZ!?Plosię, pomóżcie mi...zaraz umrę... ;( :1smutny: :1smutny: ;(
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Trza w tej zagadce znalezc ucho dla tego ziemniaka co sie w piwnicy znajduje^^ Jak sie chce te ucho to trza wybic sie z fotela w salonie i sie trafi na polki i tam jest te ucho xD Albo jak ci chodzi o owieczki to muszisz znalezc ich 5 i jak juz masz wszystkie to pojsc do tej baby z laska;]] ona jest na stole w kuchni :> uhh... xp |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
chyba kazdy zna stara gre mario...
![]() ostanio znowu zaczelam w to grac hyhy ![]() wiem wiem ze to taka glupia gra ale jakis sentymencik do niej mam;p tyle ze nie umiem nadal przejsc 4 planszy... :/ (podziemia) jesli ktos pamieta to baaardzo prosze
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ja nie wiem co zrobić z gośćiem w limuzynie w true crime street of la epizod 3 misja 2 3 plis help
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mam problem z grą "Ronja córka zbójnika". Kiedy już Birek spadł do przepaści to nie umiałem go wycągnąć. Mówiła: "ześlizgnę się jeśli tu dłużej postoję".
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nie mam tej gry ale myślę że ci pomogę.
"Teraz czeka cię starcie z upiorem.Żeby nie było zbyt łatwo-malowidł,które musisz zdobyć,jest losowo przenoszone z posągu na posąg(ten który dzierży malowidło,emituje błękitne światło).Obraz możesz zabrać tylko wtedy,gdy duch jest ogłuszony.Warto wiedzieć że upiór zdaje się mniej szkodzić Larze kiedy ta kuca.Przykucnij i ogłusz strażnika.Gdy tego dokonasz,pędź po malowidło.Kiedy je złapiesz,ponownie kucnij.Powinno się udać." Click! 10/2003 str 51,Polecam Mam nadzieję że to ci pomoże.A ta sala się chyba nazywa Sala Żywiołów Moniko16 Bardzo Ci Dziękuję! Mnie zadziwia w tej grze to,że ci tancerze nie tańczą wokół kamieni.A mój Lew pada w połowie drogi.Na wiele sposobów próbowałam,prawie mi się udało,ale jak się dołączył do niszczenia mego stworka wrogi chowaniec to...masakra.Ale dziękuję ci.Skorzystam. |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ja nie mam problemów z żadną gra
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |