|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
noo mocny odcinek i pełen nerwów ... no i oczywiście nie mogę się doczekać kolejnego odcinka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Boże! :o
Wiesz,że kocham Twoją wyobraźnię? Laura ma przeżyć, Mad też, ale Sophie może zostać przypadkiem potrącona. -.- Matko.. Ciekawe,co dalej z Robertem i Laurą.. Nie mogę doczekać się następnego odcinka. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wiesz, jednak ten Rob przystojny jest nawet w tym skinie. Mój bóg zmysłowości! Jestem z niego dumna! ^^
Laura jest teraz...seksowna. ![]() Ja już Ci mówiłam co sądzę o Twoim ojsg, noale żeby wszyscy widzieli: Cudownie, wspaniale, majestatycznie, niesamowicie, dobrze, arcyświetne! ![]() Fabuła jest niesamowita. Tyle zwrotów akcji, przemyślane opisy. Po prostu bajka z jednorożcami patatającymi po tęczy z ciastecznych ciastek. ![]() A teraz na poważnie: Cieszę się, że poprawiłaś wytknięte wcześniej błędy. Z resztą z każdym następnym odcinkiem popełniasz ich coraz mniej. Ta cała Sophie to "matka roku". Ładne zdjęcia ![]() UuUu czekam na next. ^^ (to dobrze, że należę to loży wyróżnionych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wow, jest naprawdę super !
![]() Mam nadzieję, że między Robem a Laurą zaiskrzy... pasują do siebie ^^ ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Hej! Dziękuję za wszystkie komentarze!
![]() ![]() Dziś mini "dodatek" do mojego OJSG. Gra zaczęła płatać mi różne psikusy i musiałam ją wyczyścić ze wszystkich dodatków z internetu. ![]() ![]() ![]() -Siedzisz tu już chyba z sześć godzin w jednej pozycji. Idź do bufetu, zjesz coś i rozprostujesz kości. -Jak źle z nią jest? - drżącym głosem spytał mężczyzna siedzący w kącie sali. ![]() -Jest w śpiączce. Straciła dużo krwi, doszło do niedotlenienia mózgu. Najbliższe dni pokażą, czy jej organizm to wytrzyma. -Możemy coś dla niej zrobić? -W tym momencie chyba tylko się modlić... ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
OMG Rob jest przesłodki.. To fajnie że Laura odnalazła szczęście.. Z początku było ciężko
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
@up: Rob rządzi! ^.^
No cóż, pozostaje mi tylko czekać na odcinek! ![]() Cieszę się, że nie zmieniłaś aż tak charakteru Roberta :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
To biuścicho w pełnej krasie na pierwszej focie jest master
![]() Co do całej historii. No cóż, dajesz radę. Jest ciekawie, czasem zaskakująco, przy czym moim zdaniem trochę za szybko się to wszystko dzieje. Gdyby rozbudować trochę opisy, które bardziej przybliżałyby niektóre sytuacje, historia stałaby się pełniejsza. No bo na ten moment jest tu wiele niewiadomych (nie chodzi mi tu o te zrobione z premedytacją). Np. z tymi nerkami. W sumie nie zrobili jej żadnych badań ani nic, tylko od razu założyli, że organy będą zgodne i wzięli dziewczyny pod nóż. Całą historię oceniam bardzo pozytywnie i czeka na kolejny odcinek. Btw. Robert ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Dziękuję Wam za komentarze i opinie, za wszystkie jestem baaaardzo wdzięczna. Niestety muszę Was powiadomić, że nie mogę dłużej kontynuować tego OJSG, ponieważ mój laptop zwariował, nie mogłam go uruchomić i konieczna była reinstalacja systemu. Straciłam wszystko, zapisy, simów, package itp... Nie wspominając już o innych rzeczach które miałam na laptopie, nie mam nawet zainstalowanej jeszcze gry.
Przepraszam wszystkich , którzy czekali na nowe odcinki, ale niestety nie mam możliwości ich dalszego dodawania. ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|