Wróæ   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Cztery ¯ywio³y

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: 3: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej?
Praca nr 1 8 14.81%
Praca nr 2 20 37.04%
Praca nr 3 20 37.04%
Praca nr 4 6 11.11%
G³osuj±cych: 54. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Zamkniêty Temat

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 29.01.2013, 19:10   #61
rudzielec

Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Domy¶lnie Odp: Zadanie trzecie - g³osowanie

Cytat:
Napisa³ enobaria Zobacz post
W takim wypadku jedno pytanie... dlaczego wszyscy pos±dzaj± tylko Powietrze? Nikt nie twierdzi, ¿e pozosta³e dru¿yny pope³ni³y oszustwo, jedynie Powietrze podejrzewa o co¶ Wodê, ale nie ma dowodów.
no w³asnie, nie ma dowodów! ³atwo skupiæ siê na kim¶, na kogo ma siê dowody
Cytat:
"Ca³y konkurs to paranoja i oszustwo" tylko przez jeden post Kennyego na facebooku, a przypominam, ze Kenny nale¿y do Powietrza.
nie, nie, nie, nie przez jeden post Kennego chêtnie bym wtajemniczy³a, ale zaraz kto¶ i tak mnie oskar¿y ¿e k³amiê, wiêc sensu to nie ma
Cytat:
A naj¶mieszniejsze jest to, ¿e wasza dru¿yna zamiast próbowaæ UDOWODNIÆ, ¿e oszustwa nie by³o, to wyzywa i mówi innym, ¿eby udowodnili, ze s± bez winy, GDY NIKT ICH NIE OSKAR¯A.
I nikt was nie zmusza³ do s³uchania tego, co robi Ziemia w swoim dziale.
Tyle w tym temacie, ja siê wiêcej nie udzielam.
i tak jeste¶my na straconej pozycji
nie mam admina, wiêc nie mogê wchodziæ do innych dzia³ów, ani czytaæ wiadomo¶ci ludziom w skrzynkach, wiêc sama nie mogê niczego udowodniæ
a co do s³uchania tego co robi Ziemia... ok nastêpnym razem nie bêdê odbieraæ prywatnych wiadomo¶ci

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 29.01.2013, 19:10   #62
S³odki Pan Ciastek

P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 14

Cytat:
Napisa³ Myrtek Zobacz post
Altair - nie zachowuj sie jak dzieciak, tylko wiñ wspólnika Twojego.
Myrtku.... mi siê wydajê, ¿e ty siê trochê cieszysz z tego, ¿e powietrze odpad³o. Przecie¿ to s± tylko podejrzenia, a nie fakty choæ na fakty to wygl±da.

Moim zdaniem to jest egoistyczna, chamska wojna, a nie jak parê razy powiedzia³em ZABAWA.
Wiem, ¿e czasami nerwy ponios±, ale teraz spytam siê powietrza. Czy próbowali¶cie siê usprawiedliwiaæ, szukaæ dowodów, ¿e takie zdarzenie nie mia³o miejsca? Mogê sobie nawet odpowiedzieæ. Nie, nie szukali¶cie.
S³odki Pan Ciastek jest offline  
stare 29.01.2013, 19:13   #63
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51

Cytat:
Napisa³ rudzielec Zobacz post
sama nie mogê niczego udowodniæ
To chyba podsumowuje tê dyskusjê.

Meryam jest offline  
stare 29.01.2013, 19:15   #64
Myrtek

Sk±d: Kotlina rozpusty
Reputacja: 15

Z czego mam sie cieszyæ? Z szopki i wspólnych podejrzeñ czy oskar¿eñ?
Proszê nie wchodziæ do mojej g³owy.
Jedynie, co aktualnie odczuwam to totalny szok.

Niezabawna zabawa, ot co.
stare 29.01.2013, 19:17   #65
cheeba

Sk±d: Wroc³aw
Reputacja: 11

stare 29.01.2013, 19:17   #66
rudzielec

Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
Reputacja: 10

Cytat:
To chyba podsumowuje tê dyskusjê.
dok³adnie, podsumowuje! dodam nawet jeszcze, ¿e mówi wszystko! szczególnie, ¿e ja nie jestem na tyle m¶ciwa by skakaæ po forum i pytaæ siê ludzi "namówi³ was kto¶ do g³osowania na wodê?"
nie, to nie w moim stylu
stare 29.01.2013, 19:23   #67
Malin

Sk±d: moje w³asne Idaho

Tak.

W³a¶ciwie to poczu³am wielk± ulgê po tym zadaniu i naszej rezygnacji. Wreszcie czujê siê wolna i mogê siê zaj±æ swoimi sprawami. To, co mia³o byæ fajn± zabaw±, sta³o siê jakim¶ koszmarem, walk± z nerwami i s³ownymi przepychankami z dzieæmi, które nie potrafi± przegrywaæ. Od samego pocz±tku zasady by³y naginane przez samego organizatora, który tak rzetelnie przestrzega wszystkich punktów regulaminu, je¶li tylko nie dotycz± jego dru¿yny. Nie ³ud¼cie siê moi drodzy, ka¿da dru¿yna prócz wody by³a z góry skazana na pora¿kê w finale, bo skoro organizatorem jest sam pan admin, który mo¿e troszkê wiêcej w dzia³aniach na forum ni¿ ka¿dy inny przeciêtniak, to po prostu nie mog³o byæ inaczej. Wy jeste¶cie tylko pionkami.

Czy jest mi przykro? Nie. Nie, bo wiem, ¿e ten konkurs od samego pocz±tku by³ ustawiony i by³ jedn± wielk± fars±, a trzecie zadanie kompletnie sfa³szowane i nie przez nasz± dru¿ynê. Dziwnym trafem na ka¿dy g³os na nasz± pracê, przypada³ jeden g³os wodzie. W odstêpach kilkuminutowych... Kogo¶ chyba bardzo bola³ ten fakt. Problem polega tylko na tym, ¿e wy macie jaki¶ dowód, a my niestety nie. Chocia¿... mo¿e. Ale to wyjdzie w praniu, mam nadziejê.
Jedyne, co mnie w tym momencie niemo¿liwie wkurza, to fakt, i¿ da³am siê wci±gn±æ w konkurs, w którym uczestnicy to dzieci, które nie potrafi± przyj±æ pora¿ki z godno¶ci±, które ¿ywi± siê wy³±cznie z³o¶liwo¶ciami i pluj± jadem z ka¿dej strony. To mnie wkurza. ¯e ja, taka stara dupa, traci³am bezsensownie nerwy na przygl±danie siê takiej ¿a³osnej s³ownej wojnie. To nie by³o warte nawet funta k³aków. My¶la³am, ¿e bêdzie fajnie, ¿e bêdzie mi³o, ale to, co siê dzia³o, przesz³o moje naj¶mielsze oczekiwania. Czujê niesmak, zawód i ogromne rozczarowanie.

Co do ziemi - moi drodzy, wasze s³owa ¶wiadcz± o was. Nie my¶lcie, ¿e nie wiemy, co siê dzieje. Tak siê sk³ada, ¿e CO¦ jednak wiemy. To takie ¿a³osne, ¿e potraficie tylko obrzucaæ b³otem, zamiast po prostu przyznaæ, ¿e kto¶ zrobi³ co¶ lepiej ni¿ wy. Nie, wy wolicie pisaæ o sraniu na vansy i wymy¶laniu coraz to nowych obelg, zakamuflowanych i rzucanych w nasz± stronê. U was chyba ¶rednia wieku nie przekracza 15. Nikt starszy tak siê nie zachowuje, wybaczcie.

Chcia³am na zakoñczenie podziêkowaæ szanownemu panu adminowi, który to wprowadzi³ ju¿ na samym pocz±tku atmosferê nienawi¶ci i niezdrowej rywalizacji. Gdyby¶ od pocz±tku przestrzega³ regulaminu i kara³, jak nale¿y, to nie by³oby ca³ego tego cyrku i syfu. Ale Ty nie umia³e¶ byæ obiektywny.

Idealne podsumowanie Lubie, brawo. Ca³e szczê¶cie, ¿e to nie my zasmrodzili¶my tê atmosferê.

My¶lê, ¿e ta edycja Czterech ¯ywio³ów powinna byæ nauczk± dla wszystkich, zw³aszcza dla kogo¶, kto bêdzie chcia³ w przysz³ym roku organizowaæ ten konkurs i ju¿ nigdy nie zaistnieje sytuacja, ¿e administrator jest jednocze¶nie organizatorem i uczestnikiem, bo to jest jaki¶ ¿art po prostu i po¶miewisko dla mas.

Có¿, w tym miejscu jeszcze bardzo dziêkujê za wszystkie g³osy na nasze prace (te poprzednie równie¿) i przede wszystkim - mojej dru¿ynie za to, ¿e pozwolili mi ze sob± byæ, znosili moje humory, ¿e byli, ¿e s± tak fantastyczni, za wspania³e konferencje na GG, czarne msze, kupê ¶miechu a¿ do ³ez, wspólne dzia³anie i narzekanie i w ogóle za to, ¿e s±. Jedna dobra rzecz przynajmniej wyniknê³a z tej ca³ej ¿enady - mog³am Was bli¿ej poznaæ. Jeste¶cie fantastyczni :*
Dziêkujê za uwagê i pozdrawiam.

edit:
Cytat:
Napisa³ Restless
Rozmowy w dziale Ziemi te¿...
no chyba jednak nie tak do koñca, skoro dostêp do nich mia³a jaka¶ po³owa forum

Reszty nie chce mi siê teraz komentowaæ. Jak znajdê czas, to mo¿e pó¼niej.
Malin jest offline  
stare 29.01.2013, 19:30   #68
Aperlaxive

Sk±d: Over The Hills And Far Away

Po pierwsze, uwa¿am, ¿e Gingers dobrze spe³nia siê w swojej roli (to tylko moje skromne zdanie, mo¿ecie siê z nim nie zgadzaæ)

Po drugie, ostatnie zdanie wskazuje na to, ¿e jednak byli¶cie w naszym dziale? AHA.

W swoim imieniu:

Chcia³abym serdecznie przeprosiæ dru¿ynê powietrza. Rzeczywi¶cie post±pi³am nie za doro¶le.
Nie chcê z Wami d³u¿ej trwaæ na tej wojennej ¶cie¿ce, wiêc mam nadziejê, ¿e mi przebaczycie.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 29.01.2013 - 19:39
Aperlaxive jest offline  
stare 29.01.2013, 19:33   #69
Malin

Sk±d: moje w³asne Idaho

Restless, nie chce mi siê teraz z Tob± dyskutowaæ, ale wyobra¼ sobie, ze kto¶ chyba jednak mo¿e waszej wspania³ej dru¿yny nie lubiæ i sk³ada donosy tam, gdzie trzeba. Nie trzeba nigdzie samemu wchodziæ.
Ode mnie EOT.
Malin jest offline  
stare 29.01.2013, 19:34   #70
Myrtek

Sk±d: Kotlina rozpusty
Reputacja: 15

Dobre podsumowanie, Malin.

Nie ¿ebym broni³a naszej dru¿yny czy co¶... Ale kiedy bylo¶my Twoim zdaniem faworyzowani?
Nie rozumiem Waszego oburzenia na temat tego, kto by³ opiekunem o co niby robi³.
Tak jak i Wy, harowali¶my i z nadziej± oczekiwali¶my ka¿dego g³osu.
Mimo ¿e Gin mia³ dostêp do ka¿dego dzia³u, nic nam nie zdradzi³.
Zapewne zaraz mnie odrzucicie miêchem, bo ONA BRONI GINGERSA I F OGÓLE BEE!
Mi tam siê ta sonda dziwna nie wydaje.
Je¶li za¶ kto¶ z mojej dru¿yny oszukiwa³ albo próbowa³, ja nic o tym nie wiem i mam nadziejê, ¿e niczego nieczystego nie próbowali!

Kiedy Gin. Nagi±³ dla nas regulamin? :o

Edit: bo chyba admin ma do ka¿dego dzia³u dostêp?

Ostatnio edytowane przez Myrtek : 29.01.2013 - 19:36
Myrtek jest offline  
Zamkniêty Temat

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:23.