|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 15
|
Ja miałam raz takie coś:
Jedna moja simka wyszła za mąż za Nerwusa już nie pamiętam jak miał na nazwisko. Pewnego razu kiknęłam nim na telefon i była opcja "Głupi telefon". No to nacisnęłam bo mogło to być śmieszne. Głupi telefon wykonałam do tego chyba do Papużki on strasznie nie lubi Nerwusa ale moją simkę lubił.Ok porzy śniadaniu patrzę a moja simka ma w menu działania obrazek Papużki i napisane "Policzkuje mnie" więc skasowałasm.Jedzą a nagle do domu wbiega Papużka wydziera się na moją simkę i nagle znika Czy zawsze tak się dzieje?I dlaczego darł się na simkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Moja simka brała kąpiel z bąbelkami i już jej zostały "fruwające bombelki" :laugh:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Może ta moja odpowiedź nie na temat, bo dotyczy ts1. No ale ją opowiem. Pewnego dnia wezwałam fachowca. No i on przyszedł, stanął pod ścianą, podniósł ręce do góry i nagle zmarł. Dziwne zdarzenie.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
może jeszcze poleciał do nieba hm? lol - takiej animacji nie ma więc jak mógł to zrobić... WRRRRR!!
a mi się stało takie coś że jakaś babka przyszła do mnie ( w ts2 ) i ona chwyciła dziecko.. znikneła ( a dziecko nie - wisiało w powietrzu ) i poszła z tym dzieckiem gdzieś! potem je straciłem... ;( nieprawdopodobne? mam screena albo film jak ucieka.. może znajdę moment |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Tylko że mi dziecko ukradła koleżanka mojej nastolatki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
odrazu mowie ze nie zmyslam------->gralam sobie ta rodzinka lotario i sie facet ozenil z ta sprzataczka kasiom i w kuchni facet sie rozebral i stal kolo zlewu i sie myl gabka!!!!!!
A inny przypadek to nacisnelam cos kolo szafki kuchennej i byla opcja cwicz joge (to WSZYSTKO zdarzylo mi sie w rodzince lotario)
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
To zdarzenie z tąg gąbką to podobno noram.Jak sim jest strasznie brudny,to on to robi z desperacji.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Chciałam Ci powiedzieć Xenon, że to się wydarzyło naprawdę, tylko ty mi nie chcesz wierzyć. On przyszedł, stanął i zmarł. Jakbym miała zdjęcie to bym Ci pokazała. Ale niestety to się bardzo dawno wydarzyło.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mnie nigdy nie umarł żaden przedstawiciel obsługi - po prostu znikali albo takie kolorowe kółka, jak się klauna wykurza
Ale to możliwe, że mu się umarło szkoda, że fachowca nie może prad kopnąć..
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Oho!~Dobry temat ! w the sims 1 był na korzdym kroku
błąd :con: !Ale mz gadamz teray o 2..Tu jest mniej! Ale mi sie zdarzają..Np.. Ray miaam pożar w domku.. Była opiekunka..kt óra spała w łożku.Bo nie pozwoliłam jej wyjść ..Gdy właściciele domu spłoneli..To wtedywprowadziłam inna rodzine..Oczywiście tam ta opiekunka spała! i gdy sie obudzila to ona zaczeła płonąć!!!Musiałam zadzwonić na straż pożarnĄ!i OCZYWIŚCIEW POKOJÓWKA MUSIAŁ poscielic łożko! i on też sie spalił ale ugaasił go strażak....... |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|