Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.04.2005, 09:58   #1
mar(tunia)
Guest

Wink

U mnie w Miłowie:
Don Lotario jest mezem Kasandry Ćwir i od czasu do czasu zdradfza ją z którąs z siośtr Kaliente lub z Kasią Langarek (czy jak jej tam)
Nina Kaliente jest narzeczoną sima mojego kumpla i się wyprowadziła od swojej sis (Diny), która...
... została żoną Mortimera Ćwira i mają słodkiego bobaska (który się zwie Eustachy <lol>)
U Marzycieli wszystko normalnie
Przyjemniaki - wszystko jak wcześniej, tylko Lilianna pójdzie na studia z moją simką (są przyjaciólkami)
u rodziny Biedaków Balbina urodzila kolejne (czwarte) dziecko, a Damian stracił prace (bo spał, jak wrócił ze szkoły )
Dziwnowo:
Widmo - wszystko po staremu
te żołnierze (nie pamiętam jak się zwaly) - tak samo
Kowal - Jasiek dorósł i się wprowadził, ma dzieci z moją simką. U staruszków i jego siostry wszystko jak dawniej
Dziwak - Waldemara zapłodniło ufo, Paskal urodził swoje drugie "ufiątko", a ten trzeci (mój ziom, nie pamiętam jak sie zwie) ma żonę (Blanka Bateryjka) i małą córeczkę
Papużka - chciałam zabić Nerwusa, ale sie nie udalo. Chciał pocalować Lucjana, ale go odepchnął (mnie to nie dziwi )
Werona:
Romeo z Julią, starzy się kłócą, a Merkucja zabił piorun.
A do Jutrzenek nawet nie wchodziłam

To by było na tyle. Dziękuję, ze mnie wysłuchaliście xP
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.04.2005, 18:33   #2
Doris
Guest

Excl

Miałam przeinstalowywany Windows i niestety musiałam odinstalować simsy,więc losy moich maxsisowych rodzinek się bardzo zmieniły...ale nie będę o tym pisać teraz,lecz w najbliższym czasie....obiecuję

Do zobaczenia jutro....
Pozdrowienia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.04.2005, 20:19   #3
Neroska
Guest

Domyślnie

U mnie Nina wyszła za mąż za Dona a Dina za Mortimera .Mortimer wziął ze sobą Aleksandra a Kasandre zostawił w domu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2005, 13:24   #4
savana
Guest

Smile

Ja grałam Antoniem Montek i jego bliźniakami w Weronie. Najpierw hajtnął się z jakąś rudą laską, bliźniaki jej nienawidziły... Okropnie jej dokuczały a ona im. Później ruda (nie pamiętam jej imienia...) urodziła dziecko Antonia - Fryderyka. W końcu bliźniaki dorosły i Beatrycze wyprowadziła się bo już nie mogła znieść macochy. A ta ruda lala zdradziła Antonia z jego przyjacielem - Cyrylem. Antonio się z nią rozwiódł. Fryderyk został z ojcem. Benedykt znalazł sobie dziewczynę - Genowefę (heh!) i zmusiła go do ślubu (a on sobie chciał jeszcze trochę młodości poużywać...). Mieli jednego dzieciaka, Fryderyk dorósł, Beatrycze wróciła, Antonio umarł i musiałam przeinstalować system i kaplica! skasowało się wszystko....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 18:16   #5
Angel com
Guest

Smile

Mortimer spotyka się z Diną Kaliente i Pati Kombi. Aleksander opuścił się w nauce. Kasandra wyszła za Dona Lotario. A gdy wieczorem Don podziwiał gwiazdy Kasandra zaprosiła Marzyciela i zrobiła sobie z nim dziecko. Kiedy Marzyciel wyszedł. Poszła do wyra z Donem a ten nic nie podejrzewał że ona jest w ciąży i zrobili barabara. Kasandra jest w 1 etapie ciąży. Niedawno Don zaprosil Nine. JA nie chciałam żeby Kasandra ich przyłapała więc kazałam jej się uczyć. A jej się odechciało uczyć i weszła do sypialni akurat w tym momencie. Jeszcze chciałam wspomnieć że Kasandra przycięła włosy, przfarbowala je na blond i zrobiła sobie loczki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 20:38   #6
ignis
Guest

ThumbsUp Ballada o rodzinach gotowych;)

Mam zainstalowane po angielsku, więc mogę przekręcac imiona

Najczęściej gram w Miłowie:
Kaliente- Nina wyszła za mojego cudownego sima, o uroczym nazwisku Grzyb. Przefarbowała się na blond. Ma z dwóch chłopców, a trzecie dziecko w drodze.
Dina nie żyje ;( :1smutny: Zaraziła się zapaleniem płuc, czy czymś tam od Mortimera, kiedy się z nim gorąco całowała :* ;D Wychodziłam chyba ze cztery razy bez zapisywania, ale jak potem wracałam, to zaraz mi zdychała.
Ćwir- Don rzuciła Kasandrę na rzecz pewnej zgrabnej blondynki o długich nogach KAsandra była już z nim w ciąży i w ramach odwetu poślubiła Marzyciela. Potem już nimi nie grałam.
Przyjemniak- Marysia(??) taż nie żyje :whistle: Utopiła się na innej parceli, bo nie zauwazyłam, że nie ma drabinki. (Włśnie wyżywałam się na simie, który zdradził swoją żonę bez mojej wiedzy i pozwolenia ) Sprzątaczka jest w ciąży z tym facetem i z nimi mieszka. Ten facet (pozwólcie, że zostanie anonimowy, bo moja pamięć szwankuje :\ ) nienawidzi Liliany(??)
Ta rodzinka z Balbiną (Biedak??)- Balbinką zabiłam, bo chciałam, żeby ....(nastolatek, po angielsku Dustin) zajął się swoimi młodszymi braćmi, teraz jest już dużym chłopcem i ma dziewczynę z aspiracją romansami ;((poprawka: już z nią nie jest, bo przeprowadziła się do mojego kochanego sima i mieszka z nim w śliczny,m domku "Mały Eden", który opublikowałam na forum), jego młdszy brat, ten blondasek, co na początku był malutki właśnie skończył studia :smarta: i wrócił do braci. Najmłodszy ma na imię Lucas i jest teraz nastolatkiem

Dobra, chyba nie napisze o reszcie miast, bo to trochę potrwa, a i tak pewnie nikogo to nie interesuje ;( , ale jeśli tak, to możecie poprosić

Podziwiam ludzi, którzy to przeczytali

Ostatnio edytowane przez ignis : 12.06.2005 - 22:43
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 06:22   #7
Issa
Guest

ThumbsUp

Ponieważ ostatnio musiałam grę odinstalować- bawię się od nowa. Narazie tylko w Miłowie. I w ogóle-dopiero zaczynam. Ale już się sporo wydarzyło, to opowiem, a z czasem będę uzupełniać.

Biedak
Balbina robi polityczną karierę. Powoli wychodzi z kłopotów finansowych. Wcześniej, zdesperowana, wyszła za ciemnoskórego dyrektora szkoły, który ostatnio zaginął. Nie ma go w domu. Może obowiązków się przestraszył?

Damian Biedak jest już dorosły, nadal pracuje jako przestępca. Ponieważ jego ukochana Andżelika jeszcze nie dojrzała- miał romans z Niną Kaliente. Ale poczeka na Andżelikę Przyjemniaczek. Bara-bara w miejscu publicznym z Niną było zaledwie epizodem.

Błażej Biedak to nastolatek, bardzo madry i elegancki, myśli o karierze naukowej i nie w głowie mu dziewczyny.

Kuba Biedak jest jeszcze dzieckiem. Uczy się pilnie, ale jego losy wciąż są dla mnie zagadką.

Kaliente
Nina romansuje, rozkochała w sobie Lotario, Damiana Biedaka i Joe Samochodzika. Ponadto pracuje w armii. Nieostrożne bara-bara w dużej wannie z Donem sprawiło, że aktualnie jest w ciąży. Nie chce jednak być z Donem, bo mu nie ufa, a ponadto nie chce sprawiać bólu siostrze, zakochanej w Donie. Ze starchu zaręczyła się z Joe, prawdopodobnie zaproponuje mu wspólne mieszkanie, ale nie wiem, czy za niego wyjdzie.

Dina jest narazie pielęgniarką. I w rozterce- nie wie, czy wyjść za Mortimera czy za Lotario.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2005, 21:10   #8
samba
Guest

Grin

<b>Miłowo:</b>
Więc tak rodzina Hak zamieszkała z rodziną Biedak. Synek Balbiny gdy stał sie dzieckiem wyprowadził się z Janem. Esmeralda urodziła Janeni. Pare godzin później Balbina (była w ciązy) ginie w ogniu. Daniel (chyba) dostaje stypendium dla sierot. Lucyny stanie się nastolatką. Wszyscy wyprowadzili się do Ćwirów gdzie Kasandra bieże slub z Donem. Zachodzi w ciąże i wyprowadza się z aleksandrem do Dana. Ginie Esmeralda ( w ogniu). Mortimer berze slub z Dina Adoptują dziecko. Mortimer wyprowadza się z dziecmi do jej siosty, a potem wraca z ajmłodszym synem Balbiny i Janiną. Jan ginie w ogniu u Nina. Janina i Danielem zamieszkują u NIny. Po paru dniach daniel wyjeżdza na studia, a adoptuje dwóch chłopców (okres raczkowania). Janina poszła na studia. Janina i zaręczają sie i spędzają noc ze sobą. KONIEC (narazie nic więcej sie nie wydażyło)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2005, 09:05   #9
Megga
Guest

Domyślnie

Ćwir: Kasandra zerwała z Donem, a Mortimer żyje spokojnie z Bellą.
Dziwak: Paskal ma córkę kosmitkę, która właśnie wróciła ze studiów wraz z narzeczonym.
Biedak: Balbina ma nowego męża, są dosyć bogaci
Nie gram Lotario ani Kaliente, bo brzydzę się takimi simami, którzy mają dużo kochanków. Moja ulubiona aspiracja to założenie rodziny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2005, 15:05   #10
Nugate
Guest

Domyślnie

Don zerwał zaręczyny z Kasandrą i ożenił się z Niną Kaliente..Nina jest w ciąży ....Kasandra wyszła za mąż za Dariusza Marzyciela i urodziła mu córke Gracje..adoptowali też córke Victorie a Szczepanowi zmieniłam imię na Szymon..no więc Szymon zakochał się w swojej koleżance z klasy Zosi (jakiejś tam) no i Dina wyszła za samotnego ojca Conrada Brunstona i wychowuje jego córkę Lucy...i w ciąży jest i planuje jeszcze żeby Damian Biedak znalazł sobie jakąś fajną dziewczynę

Ostatnio edytowane przez Nugate : 14.06.2005 - 15:30
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania