![]() |
#691 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ey jest ogień byłem w Media Expert i co i dupa nie mają OŻ myślałem że zawał dostane na środku sklepu ale pocieszali że może jeszcze dzisiaj dojdą, a jak nie to dopiero za tydzień *umarłem*
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#692 |
Guest
|
![]()
Ja już posiadam OŻ. Grałam już sobie i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba. Muszę tylko następnym razem przekształcić kamienicę na zwyczajny dom żeby wprowadzić modyfikacje. Po za tym bardzo mi się podoba. Może dla tego, że ja nigdy nie tworzę dużych rodzin.
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Guest
|
![]()
alicja - swiecą tylko te "Okrutnie złe"..albo po prostu te najgorsze,tak samo jak te "Bardzo miłe" wiedźmy które świecą na biało
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Wypróbuję te sufity, znaczy kolorowanie ich ![]() |
|
![]() |
![]() |
#695 |
Guest
|
![]()
Tak sie ciesz!Mysle tylko o tym....
![]() Wiedzieliscie ze jest nowy rodzaj pocalunku?''Prawie zjadajacy partnera''-Pocalunek Gdzieniegdzie przeczytalam,ale zdiecia nie moglam zdobyc... ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Guest
|
![]()
'ssij twarz' a nie 'prawie zjadajacy partnera', skad zes to wziela xd
|
![]() |
![]() |
#697 |
Guest
|
![]()
Ej mam pytanie. Założyłem nową rodzinkę i nigdzie nie mogę spotkać czarownika (faceta). Wiecie gdzie najczęściej można go spotkać?
|
![]() |
![]() |
#698 |
Guest
|
![]()
Ja tez to widzialam,Ginny....
na www.simplaza.de Potem idziesz na Die Sims 2 Potem na Apartment Leben Niezle przetlumaczylas!:9 |
![]() |
![]() |
#699 |
Guest
|
![]()
Halooo, ktoś mi powie gdzie można najczęściej spotkać wiedźme???
|
![]() |
![]() |
#700 |
Guest
|
![]()
na parceli publicznej.
one losowo przychodza na parcele, wiec nie mozna powiedziec ze TUTAJ mozna ja spotkac o 15:04, a TAM w ogole. dobre przychodza w dzien, złe w nocy. jak sie bedzie miala pojawic to gra zacznie troche wiecej myslec, przynajmniej tak bylo u mnie. no i jesli zobaczysz gdzies blyskawice - znak, ze wiedzma jest na parceli. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|