![]() |
#692 |
Guest
|
![]()
Mam ogromny problem. W misji z Fontanną (+ legendarną cecha) mam sima o cechach ,,Niepewny" i ,,Samotnik". Muszę zdobyć nastrojnik ( bonus) ,,Samotny". Według cechy niepewny powinien szybko wyskoczyć, ale przez cechę ,,samotnik" mój sim jest tylko zadowolony... Trochę już na to czekam. Czy ktoś miał podobny przypadek?
Co do butelki, to ja kliknęłam obok tego znacznika ze śladami stóp i była tam właśnie ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ale jakiego znacznika? Przecież znacznik jest praktycznie wszędzie gdzie można dojść. Podobno butelka jest w jednej z beczek przy mostku, ale u mnie pokazuje się jedynie opcja "badaj" i nic poza tym
![]() Czy to błąd gry? Miał ktoś podobnie? edit Dzięki, Searle ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 20.09.2011 - 20:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bindi - butelkę wyłowisz łowiąc ryby w morzu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
|
![]()
U mnie butelka pojawiła mi się sama jak tylko przyszłam na plażę. Kliknij ten znaczek "na lokację".
Niestety czasami z załączeniem się kolejnych etapów misji jest problem. Np. mój kowal miał obowiązek naprawić i dostarczyć łódź. Naprawił ale nie pojawił mi się ten pomarańczowy znaczek komu ją oddać. No i miał niezaliczony obowiązek. 2 dni później dostał to samo zadanie, ale że miał już łódź w wyposażeniu od razu miał zanieść ją piratce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Guest
|
![]()
Mam ogromny problem. Gram w misje małżeństwo polityczne i mam zrobić jakiś budyń królewski. Niestety klikam na kociołek i nie ma przepisu, tak samo na grillu i piecu a w kramie też nie ma żadnej książki. Jak ja mam zdobyć ten budyń????
|
![]() |
![]() |
#697 |
|
![]()
Budyń królewski robi się w piecu. Poszukaj dokładnie. Powinno się nazywać Duży budyń królewski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Guest
|
![]()
Witam,/
Mam problem z misją "Biedni niewolnicy" i tam są dwie postacie i jedną z nich, czyli Przekupką i jest cel, żeby "prowadzić sprzedaż w Kramie" lecz jak naciskam na Kram Miejski nie ma interakcji mówiącej o sprzedaży. Wybierałam wszystko lecz nic z tego ; / POMOCY ! |
![]() |
![]() |
#699 |
Guest
|
![]()
Mam problem z rozbudową królestwa. Kiedy postawi się konkretną ilość budynków gra automatycznie ładuje mury dookoła zamku, problem tkwi w tym, że podczas tego ładowania moja gra zacina się, obraz robi się czarny a potem zacina się całkowicie komp i muszę go resetować żeby cokolwiek zrobić. Czy ktoś się spotkał z podobną sytuacją w trakcie rozgrywki? Pomóżcie proszę!
|
![]() |
![]() |
#700 |
|
![]()
zmien ustawienia grafiki na najsłabsze (najszybsze), wlacz znikanie przedmiotow na nieaktywnych poziomach etc.
powinno troche pomoc
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|