|
![]() |
#1 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Może nie powinnam tego pisać, bo mafia zmieni wtedy taktykę, ale: 1) Mafia poczekałaby żebyście mnie wykończyli, bo jestem zwykłym obywatelem, a w grze chodzi o to, by została przy życiu sama mafia. 2) Jeżeli nie zginie żadne z Was to podpowiedź dla innych, że też nie jesteście w mafii i Ci inni powinni do Was dołączyć grając w otwarte karty i wspólnie typować następnych przestępców. Aha - po raz kolejny gram w otwarte karty - nie potrafię kłamać (o czym się przekonacie pod koniec zabawy i mam nadzieję, że będziemy wygranymi - rozgromimy mafię w pył ![]() Catanim też nie jestem. Ani lekarzem. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Si Chayenne
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co do Cattaniego, nawet jeśli Bjork nim jest, to na chwilę obecną ma 100% pewność tylko co do Fallen, ponieważ to na nią głosowała i wie, czy jest ona z mafii, czy też nie.
I pamiętajcie, że Cattani nigdy się nie przyzna do swojej funkcji, bo zaraz zostanie sprzątnięty przez mafię. Charionette wygląda dla mnie na przypadkowy strzał i tyle... Co do moich propozycji to może coś napiszę po zabójstwie mafii, bo teraz to są tylko przypadkowe spekulacje. Zabiliśmy niewinnego, więc bądźmy ostrożni, żeby się to nie powtórzyło.
![]() |
#5 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ja tam nie ufam nikomu
![]() Lubie tak nagle zaczął bronić Cherrie. Czyżby mieli ze sobą coś wspólnego? Teraz to moi główni podejrzani, po zabiciu PP Björk wydaje mi się czysta. Poczekajmy do zabójstwa mafii, to już za moment. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakbym została zabita pomścijcie mnie! XD
![]() |
#7 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ahahah, +1 xD
Myślę, że mafia teraz wyeliminuje kogoś, kto jej najbardziej zagraża, kogoś, kto się najbardziej domyśla. Myślę, że Lubie możemy wykluczyć z podejrzanych, może to być taka sytuacja, jak Mroczny i Chari w pierwszej edycji. I tu sprowadza się moje podejrzenie do Charionette. Ostatnio też dobrze blefowała, do tego stopnia, że oszukała sojusznika. Nie wiem, to trochę za wcześnie, żeby rzucać oskarżeniami. Musimy poczekać te parę minut na ruch mafii, to powinno wiele wyjaśnić. Ja również mogę was zapewnić, że nie jestem ani mafiozem, ani cattanim, ani lekarzem.
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
gleboko wierze, ze ruch mafii wniesie zamet i zmusi nas do myslenia, bo inaczej sie wybijemy co do glowy. pewnie te grupy tez sie zaostrza, nabiora wiecej charakteru itp.
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bardzo mnie interesuje to.
Bjork na początku mówiła, że Fallenjest na 100% mafiozą, potem Charoniette, następnie ja byłem podejrzany, teraz Lubie? 2. Jest adminem i wszystkie privy może sprawdzić... 3. Próbuje wszystkie osoby przechasać na swoją stronę. 4. Jej niektóre posty wydają mi się takie... na siłe. Jakby się chciała usprawiedliwić czymś co, każdy z nas może napisać. Nic nie mam do Ciebie Bjork, Ale gra to gra ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
z tego co wiem, to mogą przeglądać tylko PW, co zostały zgłoszone przez usera,
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|