|
|
#711 | |
|
Reputacja: 10
|
Ja też już mam! Ale się cieszę. Dzisiaj, gdy dzwoniłam, to oznajmili mi, że sprzedawać będą w piątek. Ja oczywiście nie mogłam się z tym pogodzić, więc z mamą przed 17 byłyśmy w empiku (moja mama pracuje niedaleko od niego, więc po nią zajechałam, gdy kończyła pracę i razem się udałyśmy do sklepu). Oczywiście jak się domyślałam gra na półkach nie stoi, ale dzięki pewniej miłej ekspedientce udało mi się ją kupić, bo już im przywieźli.
Wiem, że mój post jest bez sensu i mało Was to obchodzi, że mam grę, ale nie mogłam się powstrzymać. ![]() Cytat:
Za każdym razem płaciłam jej po 5000 simoleonów (to najwięcej, ile się da) i całkiem dobrze dogadywałam się z tymi simami (których mi przysłała), owszem i chociaż byli w typie mojej simki, to nie byli w moim (jednym słowem brzydcy byli ), więc wolę jednak sama w centrum szukać jej wybranków, bo swatka nie ma gustu. ![]() Edit: Zdjęcia swatki znajdziecie w dziale z fotkami, w temacie założonym przez Dream'a. Ostatnio edytowane przez berata : 15.09.2005 - 01:58 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Zajefajnie macie ja nie bede miał... - jeszcze długo
|
|
|
|
|
#713 |
|
Guest
|
Siędzę z smutkiem w oku ;(
Byłam wchoraj w tak zwanym tesco jasne mieli, ale u producenta, jeszcze im nie przysłał w piątek jadę do empiku jestem wściekła i nieobnliczalna. W sims 2 nocne życie jest swatka? Wow Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu? Jakie są nowe aspiracje bo ja słyszałam ,że smakosz dań(oczywiście nie ten filmowy )
|
|
|
|
#714 |
|
Guest
|
Ja sobie wczoraj kupiłam "Komputer Świat Gry Extra" i jestem happy
Dali płytkę z 1700 dodatkami, ale większość pochodzi z netu :/ Jeśli chodzi zaś o gazetę - wszystko dokładnie wytłumaczone, co i jak Niestety, ja nie będę miała Nocnego Życia w najbliższym czasie, może mi jedynie ciotka z Ameryki przyśle, ale czy amerykańska wersja będzie kompatybilna z polskimi simami ?! ;( Ehh.. nie pozostaje mi nic innego jak poczekać ;(
|
|
|
|
#715 |
|
Guest
|
Jeee mam sims NŻ jeee ale cie ciesze nie wiedzialam ze bede miec je tak szybko
co za niespodzianka !! KoChaM wAs WSzYsTkIcH :*:*:*:*:*:*:*:*teraz musze isc do szkoly ;( nie pogram aaaa |
|
|
|
#716 |
|
Guest
|
Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie
|
|
|
|
#717 | |
|
Guest
|
Cytat:
;(
|
|
|
|
|
#718 |
|
Guest
|
A są w Carrefurze? Bo jutro tam bede i chcem sobie kupić
|
|
|
|
#719 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Ja tesh korzystałem ze swatki dostałem ochydna simkę ale dzięki kodowi unlockcareerewards którego podali w KŚGE kupiłem sobie to cos do operacji plastycznych (z thesims2 na sudiach) i zmieniłem jej twarz. Teraz jest naprawde piękna, a dzięki kodowi na bliżniaki (twinzr2cute) mam słodziutkie bliźniaczki
Ostatnio edytowane przez Calintz : 15.09.2005 - 10:03 |
|
|
|
|
#720 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|