![]() |
#712 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
|
![]()
Selkie: ja mam jeszcze jeden sposób, choć podobny.
Czekasz aż zwierzak wyjdzie na dwór lub wynosisz go tam za pomocą kodu moveObjects on. Wynosisz legowisko, miskę i zabawki. Zamykasz wszystkie drzwi, przez które pies mógłby wejść do domu. Nie musisz go cały czas obserwować, spójrz na niego tylko kiedy przy jego avatarze po lewej stronie ekranu pojawiają się strzałki. Jeśli akurat się załatwia, pochwal go. Kiedy się już nauczy, możesz pootwierać drzwi. Może nie jest przez to szybciej, ale nie trzeba wycierać kałuży z podłogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
|
![]()
@up: usuń ten dodatek (jeśli jednak gdzieś jest) i zainstaluj go jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
|
![]()
chciałam kupić drugą dodatkowa parcele prywatna. nie chodzi mi o przeprowadzkę, tylko chce mieć dodatkowa parcelę, w tym samym miasteczku co mieszkają moi simowie.
Jak mam to zrobić? pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]()
Jak postarzeć szczeniaka w the sims 2 zwierzaki?????? bez pomocy kodow nie dzialaja!
|
![]() |
![]() |
#717 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
czarnapuma - musisz zajrzeć do działu z poradnikami, był tam taki jeden o tym, że mając WB i kupując parcelę publiczną można ją potem przerobić na mieszkalną i mieć taki drugi domek
![]() @up: nie da się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Guest
|
![]()
Siemka! W necie znalazłam filmik z końmi w The Sims 2. Podobno jak je się zainstaluje to są tylko figurami i trzeba coś ściągnąć żeby się ruszały... Wiecie skąd można ściągnąć konie i to 2? Pomóżcie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Guest
|
![]()
Josiaaa13
Konie? nie polecam moja kolezanka sciągała i spaliła sobie dysk twardy bo było tyle wirusów.. ale jak masz normalny dodatek to nic nie tzreba ściągać jak kupiłaś ORYGINALNY dodatek to instalujesz i cieszysz się dodatkiem, ale chyba nie musze ci mówić że trzeba mieć The Sims 2 normalne żeby zagrać w zwierzaki jak i inne dodatki ![]() A Teraz moje pytania 1. Jak zamienie się w wikołaka jak zareaguje na to rodzina i zwierzęta 2. Można to wyleczyć? bycie wilkołakiem? 3.Ile trwa bycie wilkolakiem? Ostatnio edytowane przez Szary 766 : 03.04.2011 - 01:43 |
![]() |
![]() |
#720 |
|
![]()
1. Różnie, jak w przypadku wampirów, jedni bedą zasmuceni i bedą marzyć, zeby się odmienił w człowieka, inni będą mu zazdrościc i chceć również stac się wilkołakiem
2. Tak, mozesz kupic likandtocośtam u cyganki 3. Tylko po zmroku
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|