![]() |
#722 |
Guest
|
![]()
Nie mam Zdania
|
![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
![]()
Mam problem. Dostałam z Irlandi TS2 Zwierzaki (ale chodzą po polsku) , i gdy zainstalowałam, strasznie zamulały, więc wyinstalowałam. Co mam zrobić ?? Dlaczego tak się dzieje ??
|
![]() |
![]() |
#724 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może słabe parametry komputera?
Ale jeżeli nie... to pozwól im sie rozgrzać... W koncu można poczekać pół minuty dłużej na ładowanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanko...Czy żebym zainstalowała The sims 2 zwierzaki muszę mieć poprzednie dodatki?Mam tylko The sims 2,a nie chce tracić kasy na inne dodatki xD
Proszę o odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Guest
|
![]()
nie. potrzebne jest tylko the sims 2. niczym sie nie martw, nic innego nie potrzebujesz
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
|
![]()
Dzięki
![]() I jeszcze jedno...Jeśli kupię dwie części cztery pory roku i zwierzaki,to w czterech porach roku będę mogła kupić psa itp.? I czy bez zwierzaków też będę mogła? Z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
|
![]()
No i...(sorry ale nigdy nie miałam dodatków ;p)
W np. TS2 zwierzaki, będę mogła zostać zombie lub wampirem? Wiem...Wkurzająca jestem xDD I znów z góry dzięki ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Guest
|
![]()
jezeli kupujesz dwa dodatki i obydwa je instalujesz - gra jest jedna, ale zawiera podstawe i wlasnie te 2 dodatki. czyli bedziesz miala domek, kupisz psa i na dodatek spadnie snieg. WSZYSTKO co jest w zwierzakach i w cpr bedziesz miała u siebie. wszystko, bez wyjatku. tylko musisz obydwa zainstalowac wtedy.
w zwierzakach mozna zostac wilkolakiem, w cpr simorosla (wiecej na forum - przejzyj!). i nie pisz dwoch postow pod rzad - od tego jest opcja ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
Dobra i sorry.
Już wszystko wiem! Dzięki ![]() Kupuje sobie TS2 Cpr ;* pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |