|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
PLUSY
+Colin&Alia ![]() +kłótnia chłopaków, wiem, że nie jest to pozytywne wydarzenie, ale przynajmniej coś się dzieje +starzy koledzy MINUSY -zakończyć w takim momencie ;c -Colin nie powiedział, tego co miał powiedzieć przed wyskoczeniem sarny (masło maślane)
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Podoba mi się, chociaż zachwycony nie jestem. Nie zaspokoiłaś mojej ciekawości. Mam nadzieję, że nie będziesz zwlekać z kolejnym odcinkiem. I wcale nie byłby za długi. Mogłaś spokojnie dać więcej.
![]() |
#3 | ||||||||||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O odcinku wypowiem się za kilka dni, będzie więcej komentarzy . ![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i wiem, że wy byście się nie pogniewali gdybym nawet wstawiła odcinek z dziesięciu stron w wordzie, ale nie mogę tak bo FS miałoby raptem kilka odcinków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję za komenty, proszę o więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Świetny odcinek
![]() ![]() ![]() Marco mnie wkurzył. Dobra, rozumiem, że czuję się zraniony itd., ale tak klejąca się do niego Em strasznie mnie drażni ![]() Colin i Alia - ledwie uszli z życiem i od razu zaczynają się obcałowywać. Niereformowalni ![]() Chłopaki przeczuwają kłopoty? Li na pewno przyjechała z brzuchem ![]() ![]() Czemu blondyn nazywa się Juri? Nie było czegoś ładniejszego ![]() A właśnie dziś zastanawiałam się, co się dzieje z Sophie ![]() A to nie powinno być, że Alia jest bardziej przywiązana do Colina niż on do niej ![]() I jeszcze tak a propo komentarza z poprzedniej strony: dla mnie też nie jest normalne to, że Dante może się komuś podobać ![]() ![]() Mam nadzieję, że tym razem nie każesz nam długo czekać ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 17.05.2011 - 20:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
Ogólnie to bardzo fajna postać literacka, z którą powinno się utożsamić (co najmniej) kilka osób. Miał obsesję na punkcie Li, prawda? A wiele fanek tego FS ma obsesję na punkcie Marco. Widać podobieństwo? ![]() To, że był taki odrażający dodawało mu uroku jako czarnemu charakterowi. Troszkę mnie smuci, że był takim "typowym" czarnym charakterem: "nie cofnie się przed niczym, ma same złe strony, a ogólnie jest odrażający". Czy nie ma dobrych stron? Przydałby się jakiś odcinek z jego perspektywy. Może taki bonus? Bardzo na co takiego bym liczyła. Według mnie Rudzielec postrzegała Dantego jako wyjątkowo "złą" osobę. Potrzebowała czarnego charakteru, ale zapomniała, że i on musi mieć jakieś pozytywne cechy... Ale chyba tylko ja to zauważyłam. Odcinek... Troszkę nudny. Ponieważ spodziewałam się akcji, konfrontacji Marco z Li zawiodłam się. Oczywiście, piszesz bardzo dobrze, ale... Brakowało mi pokrycia tego co zapowiadałaś i tego co pokazałaś. Dlatego też wstrzymam się od oceny, bo wyszłaby na Twoją niekorzyść. Mam nadzieję, że się zrehabilitujesz w następnym odcinku. Ile ma być komentarzy? Również 16? Powiedzmy, że wierzę. A propos Matki Li - w pierwszych odcinkach napisałaś, że nie lubiła swojego imienia. Dla mnie jak ktoś nie lubi swego imienia to znaczy, że jego charakter do niego nie pasuje. Bardzo mnie to pociesza! Pozdrawiam Serdecznie Lidia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Chyba chciałaś napisać: szkaradny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 26
|
![]()
No no, troszkę mnie nie było, a tu coś nowego...
OK, teraz dla odmiany wk**wia mnie Marco. Szczerze, to mam już dość obojga - jego i Mei. Mam gdzieś, co się z nimi stanie, byle wsadzili Dantego i wyrzucili klucz. ("Zamknijcie go i wyrzućcie więzienie!" - mi się przypomniało.) Ale odcinek ciekawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||
|
![]() Cytat:
![]() dawno nie dodawałam nic bonusowego więc wypadałoby coś tutaj wstawić ![]() Cytat:
![]() No i nie do końca jest tak, że Dante nie ma sumienia, że się tak wyrażę... on stał się taki z czasem. W sumie nie przedstawiłam nigdy historii z jego wcześniejszych lat, wspomniałam tylko o tym, że miał tam jakiś interes z bratem Marco no i, że to on nasłał na złodzieja policję. W jednym z odcinków (dokładnie w rozdziale piątym, części drugiej), Dante pokazuje, że gdzieś tam w głębi jego sumienia tkwią jeszcze ludzie odruchy. Cytat:
Cytat:
Po dłuższym przemyślunku stwierdzam, że pewnie zabiorę się za ten bonus ![]() Cytat:
Zdaję sobie sprawę (co pisałam gdzieś wcześniej), że czytający, nie mieli by nic przeciwko, gdybym nawet 10-cio stronicowy odcinek wstawiła, ale byłam zmuszona go podzielić, gdyż (niestety lub stety) to FS zbliża się do końca, a chciałabym wszystkich jeszcze trochę potrzymać w niepewności ![]() Jeśli chodzi o liczbę komentarzy, to nie ma ona w tym odcinku znaczenia, gdyż doskonale zdaję sobie sprawę, że nie na to czekaliście. Proszę tylko o cierpliwość, gdyż muszę skończyć pisać kolejną część i napstrykać fotek. O tym kiedy będzie kolejny odcinek, poinformuję was w dziale z reklamami FS, najszybciej jak tylko będę mogła ![]() Cytat:
![]() jednakże nawet w realnym życiu spotkałam już pewnego oszołoma, który chciał się zabić, bo go dziewczyna nie chciała ![]() więc jak widać coś w tym jest Cytat:
![]() byłam ciekawa, czy komuś Marco zalezie za skórę, okazuje się, że znalazł się ktoś taki ![]() co do zamknięcia Dantego, to jeszcze sobie poczekasz moja droga ![]() ![]() ![]() "Zamknijcie go i wyrzućcie więzienie!" - nie kojarzę skąd to jest ale tekst rozwala ![]() Ale się rozpisałam ![]() ![]() No ale lubię dyskusję na temat bohaterów ![]() Dziękuję za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mnie się tam odcinek podobał i objętościowo też fajny, nie za długi - takie odcinki lubię, a że było dużo dialogów to szybko się czytało
![]() Cieszę się, że banda wróciła i jest Sophie <juupi> A jeśli chodzi o Marco, to wiem, że jak tylko zobaczy Mei, to zapomni o Em ![]() I też uważam, że chłopaki zobaczyli brzuch Li. Nadal nie wiem, kto mógłby szantażować czarnulę. Może brat Dantego wróci? Mnie się on tam podobał, więc nie chcę by był negatywnym bohaterem ![]() A może jednak Em? W końcu "przetrzymywała" Marco, który był łatwym celem. Ale chyba tak to się potoczy, że Em wcale nie będzie taka zła. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 29 (0 użytkownik(ów) i 29 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|