![]() |
#721 |
Reputacja: 11
|
![]()
z tego co wczoraj wyczytałam to ponoć będzie można kontrolować zwierzęta. I mam nadzieję że tak, będzie zgadza się w the sims 2 były nie za fajne no i było ich mało a tutaj będzie ich więcej.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A mi się podobało to, że w 2 to zwierzaki "same żyły"... ;]
Ale też powinno być tak, że jak chcemy kierować zwierzakami, to możemy nimi kierować, a jak nie chcemy, to nie musimy... ;]
![]() |
#723 |
Reputacja: 10
|
![]()
W wywiadzie umieszczonym na forum jest napisane, że po raz pierwszy będzie można sterować zwierzętami. Nie potrzebuję tego, ale i tak gram z największą wolną wolą, więc właściwie jest mi to obojętne, bo po prostu zostawię zwierzakom wybór. Prawdopodobnie będę sprawdzała ich potrzeby, ale nie będę wybierała im czynności, no chyba, że w wyjątkowych sytuacjach. Ciekawa jestem jednak, co zrobią ci, którzy grają bez wolnej woli - chociaż jak ktoś chce sterować Simami, to zwierzętami pewnie też
![]() Nie pisałam chyba jeszcze nic w tym temacie, więc napiszę tylko, że strasznie cieszę się z tego dodatku, najwyższy czas. Uwielbiam zwierzęta i moi Simowie w trójce zawsze mieli chociaż rybki w akwarium (swoją drogą, mam nadzieję, że pojawi się jakieś nowe). W dwójce każda moja rodzina miała przynajmniej jednego psa lub kota! Miło, że pojawią się konie, może się przydadzą dla odmiany, chociaż najbardziej pasowałyby mi do Riverview, a tam raczej nie gram. W trailerze widziałam chyba węża, to byłby czad, uwielbiam takie zwierzęta - nie dla każdego Sima, ale do niektórych na pewno by pasował. No, ale najważniejsze są psy i koty. Nie oczekuję, że dodatek wprowadzi super opcje czy obiekty, bo dwójkowy był do niczego, gdyby pominąć zwierzęta. Ważne są jednak właśnie one, więc samo wprowadzenie ich sprawi, że dodatek kupię na 100% bez względu na zapowiedzi i nawet się nie zawaham ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 24.05.2011 - 12:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
|
![]()
@up ja tez kupuje i mnie nie obchodzi co inny bedą mówić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
|
![]()
![]() |
#726 |
|
![]()
Miałam w TS2 kilkadziesiąt kotów i praktycznie żadnych zniszczeń, poza początkowymi kotami, gdy jeszcze nie wiedziałam, "z czym to się je". Kwestia tresury i upominania już po pierwszej próbie drapania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Guest
|
![]()
Ja tak samo.Już mi bardziej psy psuły rzeczy,nawet,gdy miały pełną tresurę to raz na tydzień(simowy) sie zdarzało.
|
![]() |
![]() |
#728 |
|
![]()
No mnie to bardzo denerwowało, tym bardziej, że nieszczególnie mi się chciało te stwory tresować. Jak miałam psa lub kota, to robiłam im kojec na dworze, nie wpuszczałam do domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
|
![]()
anie_1981, trochę tego nie rozumiem, wyczekujesz dodatku Zwierzaki, w dwójce też go niby lubiłaś, a ani nie tresowałaś zwierząt, ani nawet nie wpuszczałaś do domu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
a ja bym chciała i nie chciała sterować zwierzakami mam nadzieje że bedzie coś takiego jak włącz/wyłącz sterowanie zwierzakiem
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|