|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Trochę niejasno zadane pytanie. Mozesz ich wyprowadzać tak samo jak z domków, tzn trzeba wpierw przenieść do skrzyni rodzin a potem do innego mieszkania.
Mozesz połączyc obie rodziny w 1 mieszkaniu jeli liczebność na to pozwala - przy wprowadzaniu są 2 opcje - wprowadź sima do pustego mieszkania i połącz z istniejacą rodziną (czy jakos tak) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Odnośnie tych sąsiadów..ja nic nie słyszę...:/ ( wiem, że to baardzo poważny problem jest, ale byłam ciekawa tego pukania w ścianę
)
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
Na ścianie pojawia się wtedy taki wizualny efekt (coś podobnego do efektu, który pojawia się gdy z głośników płynie muzyka...nie bardzo wiem jak to opisać)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Tak tylko czytałam, że wtedy sim może zapukać w ścianę, pójść opierniczyć tych sąsiadów. Właśnie dlatego zastanawiam się czy może tak cały dzień czy tylko np. w nocy.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
może jestem jakaś niekumata, ale jak rzucać czary? mam wiedźmę, mam odpowiednie składniki
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Jestem bardzo ciekawa kiedy administracja założy temat
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Wiem wiem może jestem upierdliwy ale mógłby ktoś dać zdjęcia mieszkań jak wyglądają, ale tych małych ^^ Ja będę miał simsy dopiero za 6 dni :/
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A ja nie rozumię co jest nie tak, moja simka zaprzyjażniła się z Samanthą Serducho, która jest obecnie bardzo dobrą wiedźmą, kontakty mają na maxa, a i tak nie pojawia się opcja wprowadź na drogę magii czy jak to tam leciało.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Kubuss - zrobię zdjęcie mojego mieszkania, chociaż nie wiem czy ono jest bardzo małe
Sama czekałam na foty, znam twój ból. Coś jeszcze chcesz?
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
mnie zbytnio mieszkania nie rajcują tak jak pare małych domków na jednej parceli ;D
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|