|
|
#731 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Generalnie polecam. Dla pewności można zawsze zrobić kopie zapasowe.A co do tych chwastów... To takie urozmaicenie Takiej okazji, jak Twoja jeszcze nie miałam, ale za to zdarzyło mi się kupić parcelę, którą nawiedzały duchy. Trzeba było pozbyć się niechcianych lokatorów i ich nagrobków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#732 |
|
|
Jeszcze mi się nie zdarzyło mieć zarobaczoną działkę.. O.O Z duchami tak (jeden jedyny raz), ale z robakami nigdy.
Ciekawe, czy inne dodatki też mają takie urozmaicenie odnoszące się do działki... |
|
|
|
|
|
#733 |
|
|
czesc
mam dwa pytania 1. Udało mi sie zaprzyjaźnić- czyli złapać Kruka i Niebieską Arę ale gdy spotkałam Drozda i Sokoła mogłam je tylko oglądać? czy to znaczy że takich ptaków nie można mieć w domu czy trzeba mieć jakąś umiejętność by je schwytać/zaprzyjaźnić się ?? 2. Poznałam JEDNOROŻCA! Po wielu nocach z nim spędzonych (Pojawia sie tylko miedzy 22 a 5 rano) udało mi się ją zaprosić do rodziny, Jest to klacz, i już nie znika po 5 rano jest normalnie członkiem rodziny. Zastanawiam się czy teraz pojawiać sie bedzie kolejny jednorożec ? bo jeszcze nie widzialam kolejnego. i czy mogę ją rozmnażać ? |
|
|
|
|
|
#734 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
|
Orlita co do 1 pytania to musisz mieć jakąś umiejętność chyba to jest umiejętność łapania czy coś
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Guest
|
Ja mam pytanie .
![]() Czy wiecie może ,czy za granicą mozna łapać jakieś zwierzaki ? Głównie chodzi mi o ptaki ,węże itp. |
|
|
|
#737 |
|
|
Mam pytanie
Czy jak moje simy wyjadą na wakacje i żaden z nich nie będzie mógł się opiekować zwierzakami to mi je odbiorą? pytam się bo chcę moją 4 osobową rodzinę wysłać do Egiptu ale boję się że jak moje simy wrócą to moim simom zwierzaki odbiorą
|
|
|
|
|
|
#738 | |
|
|
Cytat:
Po powrocie z wakacji, zastaniesz dom w takim stanie, w jakim opuszczali go Twoi simowie.
|
|
|
|
#739 |
|
|
ultraviolence dziękuję
teraz mogę być o nie spokojniejsza
|
|
|
|
|
|
#740 |
|
|
a ja mam pytanie czy można wskrzesić zwierzaka ? jak ?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|