|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
To ja kiedyś jak grałam pamietam ze na którejś tam parceli miałam domek. I jak zapraszałam simów na impreze czy cos to oni potem nie wracali do domu. Dawał na nich opcje wyproś czy tam pożegnaj sie ale oni nic, stali mi w ogródku i marudzili że im sie chce siku. Przynajmniej mi kwiatki podlewali
a po jakims czasie umierali, musiałam sie wyprowadzic z tego domku i grac na innym otoczeniu bo na pierwszym nie miałam sąsiadów![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
u mnie było tak;byl pozar i zadzwoniłam po strażaka. przybiegł ale rodzina tak stanęła ze zablokowala mu przejscie do pozaru. on tez zaczął panikować pobiegł do basenu i zaczął zjeżdzać ze zjedzzalni(w stroju starzaka) i pływać lol
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja miałam tak,że gdy moja simka weszła do basenu to mogła pływać po całej parceli.Basen był dosyć mały.Skutek:musiałam usunąć simke.Wprowadziłam inną simke,działo się to samo,ale usunełam tą parcele.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Hmmm...Niektorzy pisali w tym temacie o ufo i teleskopie...Ale ja mam wszystkie dodatki oprucz światowego życia i nie mam teleskopu w trybie kupowania !!!
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Kilka lat temu zdarzyło mi się, że moją simkę simkę porwali kosmici! Oglądała gwiazdy przez teleskop i nagle zaczęły ją otaczać błękitne obręcze, po czym uniosła się w górę i... zniknęła. Wszyscy inni simowie na parceli płakali za nią, ale już więcej nie wróciła, chociaż wciąż miałam ją w panelu simów.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Szejd, to bardzo normalne zjawisko.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Naprawdę? Próbowałam jeszcze kilka razy, ale moich simów kosmici więcej nie porywali... Od czego to zależy?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Bo musisz w nocy patrzec. I zawsze nie porywają bo zrobiłoby się to nudne, nie?
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A ja miałam tak że moja simka pływała jak skończyła poszła do swojego pokolu i pływała na podłodze.I nie chciała przestać do piero gdzieś po3-4 minutach.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|