![]() |
#742 |
Guest
|
![]()
Jestem bardzo ciekawa kiedy administracja założy temat
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiem wiem może jestem upierdliwy ale mógłby ktoś dać zdjęcia mieszkań jak wyglądają, ale tych małych ^^ Ja będę miał simsy dopiero za 6 dni :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Guest
|
![]()
A ja nie rozumię co jest nie tak, moja simka zaprzyjażniła się z Samanthą Serducho, która jest obecnie bardzo dobrą wiedźmą, kontakty mają na maxa, a i tak nie pojawia się opcja wprowadź na drogę magii czy jak to tam leciało.
|
![]() |
![]() |
#745 |
Guest
|
![]()
Kubuss - zrobię zdjęcie mojego mieszkania, chociaż nie wiem czy ono jest bardzo małe
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
|
![]()
mnie zbytnio mieszkania nie rajcują tak jak pare małych domków na jednej parceli ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
|
![]()
Eyy dzięki ^^ Ahh i są małe mieszkania bo ja dużych nie lubię. I mogłabyś dać zdjęcie tego łóżka rozkładanego i spraw żeby w Media Expert były już Simsy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
|
![]()
Hej , moze wiecie gdzie mozna spotkac czarownice lub czarownika (pytanie do osob ktore juz maja The sims osiedlowe zycie ) ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Guest
|
![]()
Heh, co do łóżka to mogę dać foty. Jest też takie łóżko z serduszkiem. Co do ostatniej prośby nie jestem władna by ją spełnić.
![]() Edit: Na parcelach publicznych, nie ma reguły. |
![]() |
![]() |
#750 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
1.Kontakty długotrwałe muszą być na poziomie 20 lub więcej 2.Musi być odpowiednia pora dnia - dzień dla dobrej wiedźmy i noc dla złej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|