![]() |
#741 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co tu dużo mówić, simka jest cudowna, taka naturalna (może z wyjątkiem koloru włosów
![]() ![]()
|
![]() |
#742 |
Reputacja: 39
|
![]()
Hmm, ja na Ciebie Frankie jest trochę przeciętna. Ma ładny owal twarzy, brwi i usta. Za to wydaje mi się, że oczy ma trochę za duże, a soczewki nie przypadły mi do gustu. Nos też można by poprawić.
Co do ubioru, to bluzka z spódniczką trochę się gryzą, reszta jest OK.
#743 |
|
![]()
Jest za........a po prostu piękna przypomina mi moją ulubioną aktorkę i piosenkarkę.
10/10 i ten kolor włosów jest fajny. Bardzo uwodzicielska, lubię taki typ urody.
#744 |
|
![]()
Powracam z komentowaniem (nadrabiam od 07.03.2012 r.). Niestety nie wszystkie zdjęcia się jeszcze wyświetlają.
Abigail - jest bardzo ładna - taka dziewczęca i ma super fryzurkę ![]() Autumn - przede wszystkim ma piękne oczy i cała również jest bardzo udana ![]() Joan - to już kolejna Twoja simka, która przypomina mi Julianne Moore ![]() ![]() Laura - wygląda na taką świeżą i inteligentną simkę ![]() Claudia - brak zdjęć Noelle - bardzo ładna ta simka, taka naturalna. Samantha - jest ok, ale wygląda mi na trochę jędzowatą ![]() Fanny - podoba mi się, jest inna przez ten kolor włosów, ale nic bym w niej nie zmieniała (może oprócz zbyt przekrwionych białek ocznych ![]() Miu - zdjęcie frontem do mnie nie przemawia, ale już na następnym wygląda ładnie ![]() Polly - jeśli ktoś oglądał "8 prostych zasad" to nie zaprzeczy, że ta simka jest podobna do tej małej Kerry ![]() Fiona - widzę tylko jedno zdjęcie, ale prezentuje się na nim całkiem nieźle ![]() Andrienne - brak zdjęć Wendy - sprawia wrażenie takiej wesołej, beztroskiej nastolatki. Fajna. Ursula - całkiem fajna - taka nieco inna od Twoich dotychczasowych simek. Tamiko - jest super. Bardzo ładna, bardzo ![]() Nadine - jest niezwykle urocza. Bardzo mi się podoba. Yun - jest ok, tylko tyle na jej temat ![]() Evelyn - widzę tylko jedno jej zdjęcie i mogę po nim sądzić, że jest całkiem, całkiem ![]() Celine - nie mój typ, więc nie podoba mi się, ale niemniej na pewno jest to dobrze zrobiona simka. Lisa - nie podoba mi się, coś w jej twarzy jest zdecydowanie nie halo. Elaine - przede wszystkim szminka do wymiany, nos przy końcu jest zdecydowanie za duży. Niestety ale ta nie przypadła mi do gustu. Paige - jest przecudowna, bardzo realistyczna. Brawo! Amanda - nie jest tak udana, jak poprzedniczka, wręcz jest coś nie tak w niej. Może przyćmione oczy? Może zbyt długi nos albo za szerokie usta? April - jest ok, ale nie zachwycam się nią jakoś szczególnie. jade - kogoś mi przypomina... Emily Browning? Tak ![]() Ruby - nie jest ładna, ale za to na pierwszym zdjęciu jaka realistyczna ![]() Margot - nie jest zła, ale jej twarz frontem jest zbyt okrągła. Roberta - na ostatnim zdjęciu jest przeurocza. Super! Colette - no też uważam, że Ci nie wyszła. Sorry ;/ Sybil - na pierwszym zdjęciu nie wygląda zachęcająco, pozostałe już o wiele lepsze ![]() Millicent - jaka zła na pierwszym zdjęciu ![]() Grace - przepiękne usta - bardzo do niej pasują. Ona sama też jest śliczna. Brittany - ta już mi się mniej podoba. Ma jakaś taką dziwna cerę i wygląda jakby się nie wyspała ![]() Mathilda - genialna, moim zdaniem - nic bym w niej nie zmieniała ![]() Frankie - wysłałabym ją do programu "Operacja Stylówa" ![]() I co? Już? Tylko tyle? Dawaj następne! ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wilhelmina:
![]() ![]() ![]() ![]()
#746 |
|
![]()
Jak Ty szybko spełniasz prośby
![]() Czy tylko mnie Wilhelmina skojarzyła się z Velmą ze Scooby'ego-Doo? ![]() Jest całkiem, całkiem. Podoba mi się jej fryzura i oczy ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Nie tylko tobie, faktycznie jest w niej bardzo dużo z Velmy. To oczywiście plus, ponieważ jest ona moją ulubioną postacią z tej bajki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
|
![]()
Fajna ta simka, ubranie jak najbardziej trafione! Fryzura i jej kolor dodaje jej pazura
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
|
![]()
Rzeczywiście podobna do Velmy. Ogólnie fajna, ładnie wystylizowana, wszystko do siebie pasuje, jak zresztą u każdej twojej simki. Wyjątkowo spodobało mi się jej ubranie...
![]()
![]() |
#750 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Wygląda przepięknie i realistycznie. Uroczo i majestatycznie. Przypomina mi strasznie kogoś z tego forum.
![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|