![]() |
#741 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hm, na YT moją uwage zwróciły dwa filmiki ze wczoraj:
1. Wywiad z producentem nt. trybu budowania (nie oglądałam jeszcze) 2. "Prezentacja" trybu budowania przez pewnego ekstrawertycznego młodego człowieka ![]() Btw, nieźle się przy tym uśmiałam xD Nie mówiąc o tym, że dowiedziałam się kilku nowych rzeczy ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 12.09.2013 - 10:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Reputacja: 10
|
![]()
Obejrzałam te filmiki, ale mówią właściwie tyle samo co artykuł. Ani słowa o Kreatorze Stylów, będzie kilka wersji kolorystycznych danego obiektu, to wszystko... Duży krok w tył. Podoba mi się jednak dużo rzeczy z trybu budowy, np. to przenoszenie pokojów i kopiowanie ich. Ja zawsze wstawiam po jednej łazience na piętro, a że nienawidzę budowania\meblowania, więc ja domy buduję na raty, stale je rozbudowując. Skopiowanie łazienki z piętra niżej i wstawienie jej tak po prostu na nowe piętro jest jak dla mnie wręcz genialnym pomysłem.
Powiem szczerze, jak oglądałam filmiki promujące trójkę, zanim została wydana, to było to dla mnie tak niesamowicie emocjonujące, że dosłownie liczyłam dni do trójki. Jeśli chodzi o czwórkę, to podchodzę do niej kompletnie bez emocji. Wiem, że ta gra będzie pod wieloma względami lepsza od trójki (pod wieloma też zapewne gorsza), ale ta gra po prostu do mnie nie przemawia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Liv - ta prezentacja chyba jest skierowana do ludzi z ADHD. Zmęczyłem się patrząc na tego gościa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
|
![]()
Stety lub niestety, najbliższy Live Broadcast (17. września) będzie dotyczyć wyłącznie TS3 ("Skok w przyszłość", "Film" oraz nowy świat ze Store), więc nie ujrzymy tam czwóreczki
![]() Powiem szczerze, że nowe opcje trybu budowania cieszą me cudne oczy (xD). Np. możliwość dodania fundamentów po skończeniu domu - w poprzednich częściach zdarzało mi się czasem zmienić zdanie w trakcie budowy, a wtedy trzeba było wszystko burzyć i jeszcze raz robić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
|
![]()
O tak: pomysł z tymi fundamentami całkowicie trafiony. Podobnie jak z katalogami. No i w końcu będą poddasza!
![]() Bardzo podoba mi się tryb kupowania/budowania - widać, że się postarali. Mam tylko nadzieję, że nie kosztem trybu życia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
|
![]()
Woohoo, włosy i ubrania będą się poruszać na wietrze!
![]() Ostatnio edytowane przez Kerbi : 13.09.2013 - 21:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
|
![]()
Animacje włosów, Boże, TAK!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Reputacja: 17
|
![]()
Wszystko są to rewelacyjne informacje, ale ciekawi mnie czy będzie można zapuszczać włosy "bez końca" tzn. czy będzie ograniczenie ich długości?
![]() |
#749 |
|
![]()
Wrrr, nie nędzie zdarzeń losowych ._. Nie będę mógł zabijać simów ;-; Ale rosnące włosy i zarost są świetne, ciekawe tylko jak będą wyglądały fryze z neta gdy urosną XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Reputacja: 14
|
![]()
O ja, z samego rana taka miła informacja xD Rewelacyjnie
![]() No może nie do końca, bo nie podobają mi się dwa punkty: brak zdarzeń losowych i brak pragnień. Przy czym to drugie mają zastąpić jakimiś celami, więc mam nadzieję, że to będzie działać na podobnej zasadzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|