|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na tym cały szkopuł polega, że pełnia księżyca wpływa nie tylko na zombie. Może ktoś chciałby, żeby jego wilkołak przymusowo zmienił się w wilkołaka, podczas pełni, ale niekoniecznie chce zombiaki łażące mu po ogródku
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Lepszy by był wylacznik. Np. ktoś chce pełnię i wilki , ale nie zombie i sobie odznaczy.
Ja się skupie na czarownikach , wampirach i zombiakach , i pobawię się krótko wilkolakiem i wróżką.
![]() |
#3 |
|
![]()
Może się okazać, że do tej pory potrzebowaliśmy moda na wyłączenie wampów, a teraz będziemy musieli szukać moda na wyłączenie zombiaków. Jak trzeba będzie to wyłączę tą pełnię, ale fazy księżyca są piękne i trochę szkoda je wyłączać, nawet jak się nie chce mieć mutantów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Może będzie jak z wampami , że jak się wyłączy postęp historii to nie będzie zombie. Albo Twallan wprowadzi do Sp opcje wyłączenia zombie.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 02.09.2012 - 15:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
ja juz nie moge sie doczekac gry w NZTS...chcialabym ten domek co zbudowal na trailerze Argus <dobrze napisalam??>...strasznie mi sie podoba....oczywiscie przez jakis czas bawilabym sie w MF, a potem chyba wrocila do swoich rodzin w simsach w Sunset
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dodatek doda powiew świeżości do poprzednich części, dzięki czemu będzie można sobie zagrać raz normalnie, a raz nienormalnie. Ogólnie fajny pomysł na dodatek. W The Sims 3 można zauważyć, że Pokolenia, Zostań Gwiazdą i NZTŚ są jakby pomysłem na potrzeby 3 i nie odwołują się do 2, mam nadzieje, że jeszcze jeden taki dodatek powstanie.
![]() |
#7 |
|
![]()
Kariera też. Nie ma tam nic z dwójki.
![]() |
#8 |
|
![]()
Jest na bazie/koncepcji/szkicu Własnego Biznesu.
Mi się osobiście kopiowanie nie podoba, bo to "wywalanie pieniędzy na to samo, tylko nowsze". Oczywiście, trzeba skopiować takie dodatki jak Zwierzaki i Cztery Pory Roku ale, można np. do dodatku na bazie Nocnego Życia, czyli Po Zmroku dodać to co dali w Zostań Gwiazdą i jest o wiele lepiej. Do Zwierzaków można dodać zoo lub prowadzenie gospodarstw rolnych. Do Czterech Pór Roku dodać tryb wakacji. Dzięki czemu mamy o wiele lepsze dodatki ciekawsze i opłacalne z ceną 80-100zł natomiast to by wymagało od EA nie zdzierania z fanów, na co pozwolić sobie nie mogą.
![]() |
#9 |
|
![]()
Mnie denerwuje sprawa z rzeczami takimi jak kosz do koszykówki czy krowo-kwiat. Są klasyczne dla tej gry, a w trójce dodatkowo płatne
![]() Ale jeśli chodzi o dodatek to za tydzień jadę do blue city, może nawet trafię na limitowaną w empiku ![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja może jestem dziwna, ale ja lubię, jak kopiują dwójkę...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|