|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Był tu kiedyś wątek "wszystko co można zbierać i kolekcjonować" poświęcony stricte dodatkowi WP i był tam wykaz wszystkich możliwych reliktów do zebrania ale nie mogę go znaleźć, chyba został skasowany bo jest już taki wątek w dziale ogólnym Sims 3 ale nie doszukałam się w nim tego posta (swoich też nie
).Próbowałeś szukać na blogach? Czasem użytkownicy umieszczają takie indeksy tematyczne. edit: http://pl.sims.wikia.com/wiki/Grobowiec na tej stronie jest wykaz wszystkich grobowców, w Shang Simla jest ich 9 a widzę że relików masz tylko w 8 więc pewnie ostatni będzie w tym brakującym z Twojej listy. Ostatnio edytowane przez Chloé : 29.08.2012 - 23:22 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
mój sim musi zebrac 3 czerwone pluskwiaki w chinach. Misję otrzymał pod koneic pobytu i nie zdąrzył przejechać z jdnego krańca mapki (gdzie był jeden robak) na drugi (gdzie były dwa). Przyjechałam do Chin drugi raz i był tylko jeden robaczek. Jak&Kiedy&Gdzie mogę złapac trzeciego i ukończyć tę misję?
|
|
|
#3 |
|
|
Czerwone pluskwiaki pojawiają się rzadko i zazwyczaj w pojedynczych sztukach. Po upłynięciu doby powinny się jakieś pojawić. Ja anulowałam misję i brałam inną by nie marnować czasu na czekanie, po niej znów się podejmowałam i wtedy dostępny był na mapie pluskwiak. Ale nie zawsze, nieraz musiałam kilka razy anulować. Tak samo było z mumiatomium.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
nie no problemu nie ma, bo i tak moge jezdzić do chin już na 8 dni, więc nie ma pośpiechu, tak tylko pytałam, może są jakieś sposoby
jeszcze takie pytanie co do kamieni - we wszystkich miastach wakacyjnych znajdują się wielkie głazy, na których jest opcja "zbadaj" i sim może je przesunąć (rozbić?) posiadając pewien przedmiot z Chin. Co to jest za przedmiot?
Ostatnio edytowane przez Dżiglipaff : 05.09.2012 - 20:25 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Młot Pangu, przydatna rzecz
Poza głazami rozbija też gruz jednym ruchem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Witam
Czy jest jakiś sposób na szybkie podbicie ilości punktów wizy? Jakimś kodem, czy czymś? Kilka razy podbijałam te wizy misjami, tak jak należy, ale to już nudne... Robię te misje biegiem, bo czas leci a ja chcę mieć domek i spokojnie spędzać wakacje
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Hej, mam problem z wakacjami... Gdy wyjeżdżam na wakacje, to nie pokazują mi się okienka ze zdjęciami rodzinki, a gdy w końcu mi się pokazały, to w pewnym momencie odłączyło jedną osobę z rodziny, a po powrocie do domu, miałam same puste zielone okienka bez wizerunków członków rodzinki. Czy wie ktoś może, czym zostało to spowodowane?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Witam,
Czy wy też tak macie, że podczas podróży nie działają wam pory roku?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|