|
![]() |
#2 |
Reputacja: 41
|
![]()
Go już chyba nie ma.
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mam mało czasu, więc chyba zagłosuję na Rainbow Dash.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 16
|
![]()
Pantero, oddajac glos na Chwalislawe, my - mieszkancy jestsmy o krok blizej do porazki
Dlatgo moim zdaniem dzis powinnismy zaglsowac na Rainbow
#5 |
|
![]()
Ja już oddałem głos na Rainbow. Muszę już iść . Będę potem
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
No to sie bardzo zdziwicie jak mnie zabijecie no ale ok xd zastanówcie sie jeszcze raz czy byłabym na tyle głupia żeby zabijać kaczkę w momencie jak sie klocimy
![]() Ja zaglosowalam na MPS ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 29.09.2014 - 16:15 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dlaczego głosować na RB? Już tłumaczę
![]() Co prawda to co Rainbow powiedziała to może być prawda. Również podejrzewam SPM i jutro na niego prawdopodobnie zagłosuję, ale może zrobiłaś to specjalnie. Wiesz, że większość tutaj umie logicznie myśleć i mogłaś to wykorzystać. Gdybyś była w mafii i zarządziłabyś, aby zabić np taką kaczkę to mogłaś pomyśleć, że nie będziemy tacy głupi i nie zagłosujemy na ciebie bo sama tak głupio byś nie postąpiła, ale może to wykorzystałaś i zabiłaś kaczkę wiedząc, że nie zabijemy ciebie bo przecież może to być sztuczka mafii? Nawet jeśli byłabyś niewinna to lepiej stracić jednego dnia dwóch niewinnych niż za kilka dni, kiedy zastanawialibyśmy się nad tobą stracić kilka osób. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja waham się między SPM, a Pinkim, ale chyba wybiorę tego pierwszego. I od razu mówię, że nie głosuję na niego tylko daltego, żeby się odegrać czy coś w ten deseń.
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Uhhhhhhh jezu serio? Kilka osób głosuje na RB kilka na SPM, kilka na PP, kilka znając życie na Juliet. Boże! Zgrajmy się. Później wszyscy dziwią paszcze, że remis jest.... Ja dziś głosuję na RB jutro na SPM lub Dianę...
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Po tym, jak mafia sprzątnęła kaczuszkę doszedłem do wniosku, że nie ma co pochopnie głosować na Chwalisławę i Juliet. Fakt, to mogło być celowe zagranie, bo wiemy wszyscy, że dziewczyny lubią się z trzema ostatnimi ofiarami, ale pamiętajmy, że celem mafii jest zabicie wszystkich, więc ten argument (że się lubią) traci na znaczeniu. Poza tym, naszła mnie jeszcze jedna myśl - a co, jeśli Luna się podstawiła? To przyszło mi do głowy, bo pomysł z jej zabiciem przyszedł jakoś tak nagle. Może ona po prostu chciała zrezygnować i pozwoliła mafiosom, aby ci ją podstawili miastu. Z tego, co pamiętam to oskarżenia pojawiły się tego samego dnia, co została wyeliminowana (albo poprzedniego, ale to były pojedyncze głosy).
Dzisiaj nie oddaję głosu, bo na tę chwilę nie mam "pewniaków". Jeśli chcecie, to mnie ubijcie, chociaż radziłbym nie marnować w ten sposób głosów ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|