|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiadomo, że na jesień 2011 wyjdą, osobiście przypuszczam, że premiera będzie w okresie podobnym jak Po zmroku, czyli gdzieś pod koniec października.
Ostatnio edytowane przez hellraiser : 06.06.2011 - 15:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oj tam, oj tam
![]() ![]() Fajnie, że dodadzą nową okolicę. Marzy mi się taka spokojna mieścina, gdzie będzie dużo parków, rancz itd. Po długiej grze w Bridgeport taka odskocznia byłaby miła ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Gdzieś było już podawane - 27 października.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Twórz doskonałe – lub niedoskonałe – zwierzaki dla swoich Simów, od zaciekłych psów strażniczych i niszczycielskich kociaków, do ufnych koni i nie tylko. Ustalaj nie tylko wygląd zwierzaków Twoich Simów, ale także ich cechy osobowości. Mając różne nowe zajęcia i interakcje kontroluj te zwierzaki i poznawaj świat z ich perspektywy. Wprowadź nowego członka do rodziny swoich Simów i odkryj całkiem nowe sposoby pogrywania z życiem!
• Więcej zwierzaków to więcej zabawy! Twórz przeróżne rodzaje unikalnych psów, kotów i – po raz pierwszy – koni! Myślisz, że Twój Sim da radę oswoić dzikiego konia? • Bądź zwierzakiem. Kontroluj zwierzaka swojego Sima. Biegaj, kop, przewracaj i nie tylko. Stań się doskonałym towarzyszem lub siej zamęt wśród Simów! • Zwierzaki mają własne cechy! Od inteligentnych, odważnych i przyjaznych, do bojących się wody, płochliwych i niemądrych albo łagodnych, szybkich i zręcznych. Ustal osobowość zwierzaków Twoich Simów. • Zwierzaki mogą uczyć się umiejętności. Koty i psy mogą uczyć się polowania. Psy uczą się znajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania sympatii dla Twojego Sima. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków. • Simowie mogą wyprowadzać swoje zwierzaki! Zabierz Reksa do parku, weź Mruczka do biblioteki lub pojedź na Gwiazdce do nowego Centrum Jeździeckiego. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie mogę się doczekać. Cieszę się, że będą konie. Świetnym pomysłem było nadanie zwierzakom cech charakteru
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jak dla mnie to dobrze, że będzie wieś.
![]()
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
No ja bym sobie nie wyobrażał konia w klubie dla gwiazd... Albo pudelka w spelunie . ;]
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
cóż ja tam się cieszę że będzie nowa okolica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |