|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
| Wenezuelska telenowela |
|
117 | 22.50% |
| Poszukiwanie UFO |
|
17 | 3.27% |
| Życie bez zmartwień |
|
101 | 19.42% |
| Normalne życie |
|
285 | 54.81% |
| Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
zdecydowanie wenezuelska telenowela.
romansowanie, i różne inne powikłania.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
hmmm wiecie mi strasznie latwo osiagnac platynowy na cale zycie bo zazwyczaj te pragnienie to np. osiagnac szczyt kariery jakiejstam. Lubilam grac Nina i Dina Kaliente (czy jakos tak) bo fajne mialy niespodzianki i wogole hihi Ale tak to raczej gram "normalnymi rodzinkami" Sim Simka Dziecko Sima iSimki albo dwa
Czasami kotek(albo piesek) no i czasami tez zdrady rozstania sluby na nowo i takie tam.
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Normalne życie . Lubię grać 8 - osobową rodziną , w której są przedstawiciele prawie wszystkich grup wiekowych . Tworzę wielopokoleniowe sagi rodów .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Ja różnie gram simami. Często już przy tworzeniu rodzinki wymyślam ich przyszłość. Jedna rodzinka na przykład ma wszystko czego chce. Oboje są na szczytach kariery. Dziecko ma dyplom uczelni z wyróżnieniem i takie tam. Druga rodzinka klepie biedę. Mieszkają w małym domku z piątką dzieci. Nie mają pieniędzy na zapłacenie rachunków. Łóżka są porozstawiane na korytarzu. Trzecia rodzinka to simka, która ma pięciu chłopaków.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Taka rodzinka, którą najczęściej gram to chyba... Normalne życie.
Biedna dziewczyna wprowadziła się do domu, poznała chłopaka. Potem ślub. Jego wyprowadziłam na szczyt kariery, ona zajmowała się ogródkiem. Niedługo potem dziecko, które zaraz będzie nastolatkiem. Ją zatrudniłam jako kucharke, z pracy przyprowadziła kolege i kiedy tylko męża nie ma w domu- romansują. Myślę co dalej...
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Moje simy zawsze prowadzą normalne życie w Miłowie, lecz w Dziwnowie gram jako "Poszukiwanie Ufo". W Weronie za to, jest wenezuelska telenowela, w Kwitnących wzgórzach każdy ogród pielęgnuje, czyli każda opcja po trochu... Tak w skrócie ;p.
Ostatnio edytowane przez Zero : 26.08.2008 - 19:47 |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 12
|
Ja daję im pracę, dzieciakom każę się dobrze uczyc (czasami idą do szkoły prywatnej), jakiegoś zwierzaczka dokupię. Randki - czasami randki (przez swatkę) się nie udają, bo ne podoba mi się ich partner. Czasami zdarza się im zdradzic - tak jak i ludzka tak samo simowa natura
- i wtedy mają wrogów, którzy wywalają im śmietniki, kradną gazetę itp.Ogólnie to daję im życie bez zmartwień, więc tak także zagłosowałam
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Myślę ,że to nie jest do końca normalne życie
:Dzieciaki jadą do szkoły,inni sprzątają w domu ,wydzwaniają do innych a potem strzelają w nich zaklęciami (wiedźmy ) dzieci przyjezdzają to jedą obiad grają na komuterze potem wspulnie oglądają TV i myju myju i spac
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 15
|
odświeżam xxx
Ja to zawsze robię sobie jakąś 'rodzinkę idealną', tak jakby co xP, a reszta rodzin ma życie albo zwariowane, albo beznadziejne uwielbiam to.moja kobita z 7 niemowlakami, albo związek wampirzycy i wilkołaka którzy stracili dziecko a pies niszczy im kwiatki w ogródku xD albo taka rodzina Ex, której losy możecie śledzić w dziale Fotki z simsów--> simowe eksperymenty ----- a tak na marginesie-dawajcie fotki
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|