![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
i odszkodowanie za skradziony sprzet
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Rcej nie powinno być takiej opcji aby Sim mógł dzwonić po policje.Ta opcja i tak nic nie daje.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
nom, to prawda! :lol: ale jak nie masz co robic simem, a tu akurat zlodziej...to w sam raz!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
troche bez sensu ze jak alarm wezwie policje to przychodzi szybciej niz jak sie zadzwoni.. <_<
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Alez nie!Przeciez to włanie dobrze!Alarm to taki mały luksusik dla Simów.Płacimy za niego 250$ no to czegoś od niego wymagamy.Dlatego zawsze jest szybciej.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Ale czasami przez telefon też da się.Ja zobaczyłam jak pierwszy raz sima zabrała policja to był dla mnie szok. A stało się to tak: Nie wierzyłam że policja może złapać sima a więc przyszła do nas koleżanka i grałyśmy do tąd aż przyszedł złodziej. I wtedy ona szybko zadzwoniła po policję. Policjantka przyszła i złapała złodzieja.
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
ta policjantka jest strasznie wolna...mialam kiedys zlodzieja i wezwalam ja i po prostu(jak ktos juz pisal) sobie szla....i nie zlapala...
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Bo nie lubią wypłacać odszkodowań
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Wiesz z tym niewypłacaniem odszkodowań to może i prawda ale nie wiem. A jaka policja taka policja wkońcu nie narzekajmy przecie wiele sie nie różni od naszej policji w Polsce
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|