![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
gralem w runescape z 3 miesiace, mialem 180k, rune axe, pickaxe i inne bajery, wszystkie questy zrobione dla darmowego uzytkownika(oprocz dragon slayer), przygotowywalem sie do zakupienia membersa na 3 miesiace, ale chyba mi sie odechcialo, rozdalem wszystkie rzeczy małym lvl'om (3-10) i kase tak samo. zostala tylko postac 44lvl. ale gierka dobra, jednak moze sie szybko znudzic jesli nei zakupi sie membersa.
Ostatnio edytowane przez Nahh : 17.06.2005 - 12:34 |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Midway, ja gram jako Amethyst1234, możesz mnie znaleźć
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Ja w rsie bawie sie teraz w trenowanie skilli, a potem pojde na wilda na polowanka
![]() Jak dobrze pojdzie to za sciecie 2k yews dostane 600k - kupie full rune i moze jakies cacka ![]() A combat lvl to ja mam 52 Najlepszy skill - woodcuting - 62lvl (a zaraz bede mial 63) |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
A jaki masz nick?
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
oto moje skille (ale juz nietrenowane przez swoje glupie rozdanie itemow i forsy) ale moze jeszcze zaczne
Ostatnio edytowane przez Nahh : 17.06.2005 - 19:42 |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
A czy wie ktoś, gdzie można znaleźć to cho***ne "pie dish"?
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
mozna je zrobic samemu z odrobina craftingu, ale kupisz na "rynku" za 10-20gp.
po prostu wejdz do centrum varrock i powiedz "buying pie dish" |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Myślisz że ktoś będzie to miał? Mam nadzieję...
![]() A chwila, czy to Varrock nie jest tylko dla membersów?? Ostatnio edytowane przez Amethyst43217 : 18.06.2005 - 10:50 |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
jasne, ze beda mieli
![]() varrock jest dla darmowych uzytkownikow. darmowe sa tez lumbridge, falador, barbrian village, draynor village i inne wioski przy nich. |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
The Crims
"UWAGA! Towar zakupiony u dilera nie zregeneruje ci energii! Idź do pubu lub na dyskotekę!" Idę do pubu i co? Jest tylko opcja kupienia nowych!! A ja chcę "wykorzystać" to, co już mam kupione! Jak to zrobić? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|