![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Gumka wiem że napisałaś 50/50 na temat ale o ZOO Tycoon pisz w Inne Gry. Więc jak chcesz to dokładnie opisaćto napisz to w Inne Gry.
PS. Nie mam nic do Ciebie. Ja tylko informuję... |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
U mnie gotuje i karmi niemowlaki. A tancerka flamingo rozmawia z moimi zwierzętami
|
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
JA tam nie mam dzieci bo mogę sobie je zrobić jakie chcę zanim sima stworze.Bo zawsze jak mi się rodzi to jest brzytkie a naokrągło nad nią stoje
|
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
MI chodiz o porównanie.Zoo tycon jest fajne choć ma błędy,simsy też są fajne choć mają troche błędów!
|
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
No tak, ale chodzi o to, że mogłaś innaczej sformułować swoją wypowiedź, a nie tylko piszesz, że Zoo Tycon się zacina... Poprostu mogłaś bardziej rozwinąć swoją wypowiedź...
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
A wracajac do tematu koscidli.....Dzieci maja czary i jest tam Piekna i Bestia Junior i jest tam przebranie kosciotrupa.........Ciekawe co by zrobila koscidla gdyby re dziecko zobaczyla..............ja jeszcze nie wiem nie probowalam
|
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Co do tego problemu ktory zaczol wszystko to moze koscidla zacina sie bo wydaje jej sie ze w miejscu w ktorym stoi jest jej trumna???Podobno wyglada tak jakby spala a przeciez w trumnie chyba spi...?Albo masz blad w instalowaniu(jak gdyby ta ostatnia propozycja juz byla podawana to czytalam tyle tych postow ze moglo mi sie pomylic wiec darujcie mi to wtedy)
|
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Hm... Co do tego przebrania się dziecka w kościotrupa to myślę, że Kościdla raczej nie zwróciła by uwagi... Choć nie jestem pewna, bo nie próbowałam jeszcze tego sposobu
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja tesh nie sadze zeby ja obchodzilo jak wyglada dziecko - czy jak kosciotrup czy jak. choc nie probowalam
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|