Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.12.2003, 16:32   #71
Gumka
Guest

Domyślnie

A zoo tycon też jest fajne choć się zacina.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.12.2003, 18:13   #72
Mysia
Guest

Domyślnie

Gumka wiem że napisałaś 50/50 na temat ale o ZOO Tycoon pisz w Inne Gry. Więc jak chcesz to dokładnie opisaćto napisz to w Inne Gry.

PS. Nie mam nic do Ciebie. Ja tylko informuję...

stare 23.12.2003, 21:57   #73
Guralka
Guest

Domyślnie

U mnie gotuje i karmi niemowlaki. A tancerka flamingo rozmawia z moimi zwierzętami

stare 23.12.2003, 22:26   #74
GosieQ
Guest

Domyślnie

JA tam nie mam dzieci bo mogę sobie je zrobić jakie chcę zanim sima stworze.Bo zawsze jak mi się rodzi to jest brzytkie a naokrągło nad nią stoje

stare 24.12.2003, 06:47   #75
Gumka
Guest

Domyślnie

MI chodiz o porównanie.Zoo tycon jest fajne choć ma błędy,simsy też są fajne choć mają troche błędów!

stare 24.12.2003, 13:51   #76
ptasiex
Guest

Domyślnie

No tak, ale chodzi o to, że mogłaś innaczej sformułować swoją wypowiedź, a nie tylko piszesz, że Zoo Tycon się zacina... Poprostu mogłaś bardziej rozwinąć swoją wypowiedź... Pozdrawiam

stare 25.12.2003, 11:43   #77
Nindë
Guest

Domyślnie

A wracajac do tematu koscidli.....Dzieci maja czary i jest tam Piekna i Bestia Junior i jest tam przebranie kosciotrupa.........Ciekawe co by zrobila koscidla gdyby re dziecko zobaczyla..............ja jeszcze nie wiem nie probowalam

stare 26.12.2003, 11:16   #78
cookie
Guest

Domyślnie

Co do tego problemu ktory zaczol wszystko to moze koscidla zacina sie bo wydaje jej sie ze w miejscu w ktorym stoi jest jej trumna???Podobno wyglada tak jakby spala a przeciez w trumnie chyba spi...?Albo masz blad w instalowaniu(jak gdyby ta ostatnia propozycja juz byla podawana to czytalam tyle tych postow ze moglo mi sie pomylic wiec darujcie mi to wtedy)

stare 26.12.2003, 11:33   #79
ptasiex
Guest

Domyślnie

Hm... Co do tego przebrania się dziecka w kościotrupa to myślę, że Kościdla raczej nie zwróciła by uwagi... Choć nie jestem pewna, bo nie próbowałam jeszcze tego sposobu

stare 26.12.2003, 16:03   #80
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

ja tesh nie sadze zeby ja obchodzilo jak wyglada dziecko - czy jak kosciotrup czy jak. choc nie probowalam

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania