|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie tylko Ty, chyba wszyscy na tym forum to wiedzą :lol:
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No wiec tak do SimCity 4:
stopwatch- 24 godzinny zegar (ale to chyba nie dziala) dollyllama-doradcy maja glowe lamy.. Wiecej podam pzoniej ale tez do innych gier.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Szukam kodów do Singles; Flite up your life!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy do gry "Quiddich world cup"(potter) są jakieś kody? Je śli tak to podajcie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
zajrzyj na www.kody.obywtel.pl albo na www.cdcovers.cc i na cheats
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kto zna kody do Harrego Poterka 3?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
czy ktos zna kody do Colina Mcrea Rally????chodzi mi głównie o wiecej aut i dróg
prosze równiesz o podanie dokładnie miejsca na wpisywanie kodów w wersji polskiej |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Najlepiej nie piszcie tak bez niczego kodów-to może być bez sensu. A najlepszy sposób na kody to:
A)Specjalny program(np.taki który mam ![]() ![]() C)Specjalna książka z kodami(np. taka, którą też mam ^_^ ) D)1.Wchodzimy na stronę google.pl albo wp.pl czy coś takiego 2.tam, gdzie jest szukaj wpisujemy nazwę gry do której szukamy kodów 3. pojawiają się rożne strony. Czytamy opis. JAk pisze np. kody do gry (...)solucje, kody do różnych gier m.in.(...) 4. Klikamy na stronke i szukamy kodów czy solucji. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wpisujesz je zamiast imiena gracza ROCKETMAN - turbo WHITEOUT – jedziesz we mgle PASSEDOUT0 - oddanie prowadzenia WILDAYWORLD – ukryta trasa 1 TROLLEYPARK - ukryta trasa 2 QUARRYVILLE - ukryta trasa 3 INTHECLOUDS - ukryta trasa 4 LOTTOWIN - ukryty samochód HIPPO - pomysłowy samochód BIGGUNs - podwaja moc ALIENGOO – samochód z galaretki BACKAGAIN - zmiana kierunku tras DARKSIDE – trasy w nocy FREEWAY - dostęp do wszystkich tras BEEFCAKE - Toyota Celica GT 4 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|