|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Tak, fioletowy budzik.
A nie, stop, nie ma opcji poronienia! Jest tylko "zakończ ciążę" czy coś takiego. Poronienie wchodzi z tym hackiem i pojawia się, kiedy Simka źle się czuje w czasie ciąży (nie dbamy o nią). @down: albo i tak o_O Ostatnio edytowane przez Liv : 03.06.2010 - 16:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A u mnie są dwie opcje zakończ ciąże i poronienie o.O
Jak kliknę zakończ ciążę, to simka po prostu zachowuje się tak jakby nie była w ciąży, znika brzuch i nie ma żadnych związanych z tym wspomnień. A kiedy wybiorę poronienie, to simka łapie się za brzuch i ma chyba dymek przekreślonego smoczka, a później chodzi w złym nastroju przez jakiś czas i ma wspomnienie o poronieniu.
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja nigdy nie miałam poronienia... A nie wiedzieć czemu bym chciała
![]() No więc podsumowując trzeba Simce robić piekło z życia ![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 29.08.2011 - 13:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi się poronienie nigdy nie zdarzyło, ale jestem dość ciekawa jak to się odbywa ^^.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Niemożliwe. Moje simki już tyle razy rodziły i nic się nie działo, a kazałam im naprawiać prysznice, komputery, romansować i wszystko co się da jak simka jest w ciąży i nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Według mnie, poronienie jest możliwe tylko za pomocą moda (InTeenminatora). Normalnie w grze raczej nie występuje, bo - podobnie, jak LovettBon - wiele razy zmuszałam ciężarną simkę do czynności, które mogłyby zagrażać nienarodzonemu dziecku. I co? Nigdy nic podobnego się nie wydarzyło. Takie jazdy, to tylko z "InTeenem"
![]()
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]() No właśnie. Simka, którą obecnie gram, opiekowała się kilka dni temu dwójką małych dzieci, jednocześnie będąc w ciąży. Przez cały ten czas miała imponujący, RUBINOWY diamencik nad głową (nie dawała z dzieciakami rady) i nic... urodziła piękną córę. Czasem żałuję, że poronienie nie jest częścią oryginalnej gry, na pewno wprowadziłoby więcej realizmu. Trzeba by się było bardziej starać, aby mieć to swoje upragnione maleństwo i byłoby dzięki temu trochę ciekawiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mi też się wydaje że w grze poronienia nima
![]() A z InSIMinatortem (?) da się poronić? ![]() ultraviolence: niet. Kenny: a jakieś inne sposoby przerwania ciąży? ultraviolence: nie lubię się powtarzać, ale nie ![]() Kenny: okey, dziękuję ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 03.03.2012 - 17:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|