|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sarah jest teraz śliczna
![]() No i mam nadzieję, że dotarło do niej, że bez głodzenia się można mieć śliczną figurę. Bardzo fajny fryzjer, chciałabym mieć takiego ^^ I te wizje... faktycznie przydatne. Kto by nie chciał takich mieć ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
super wkońcu Sarah wygląda jak człowiek
![]() 10/10 :** cudny odcienek nie moge doczekać się następnego ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Czemu w środę?
![]() Skoro masz gotowe, to czemu nie jutro np? ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie będą krzyczeć, ucieszą się
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Strasznie blady ten Seth... Gdyby był odrobinę bardziej kolorowy, to kto wie...
![]() Mi się zdjęcia i tekst podobają <naburmuszona> więcej wiary w siebie! ![]() Wszystko fajnie, ale byłabym jednak za odrobinę większą ilością zdjęć ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak, ten odcinek od dawna należy do moich ulubionych
![]() Michael już nie ma przed siostrą żadnych tajemnic, to jeszcze bardziej ich do siebie zlbiży. Dobrze, że ma w nim takie oparcie ![]() Jeśli chodzi o postacie to jednak Michael pozostanie moim faworytem ![]() A Sarah nie wiem czemu bardziej podobała mi się w poprzedniej fryzurze. Znalazłam parę błędów ![]() Dokoła zrobiło się dość przejrzyście - dookoła Rozglądnęłam się po pomieszczeniu - rozejrzałam dobrze wiesz, że to nie możliwe - niemożliwe ciemno brązowe - ciemnobrązowe Ostatnio edytowane przez Callineck : 15.12.2008 - 17:55 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
to fotostory jest super!!!
troche sie domyslalam ze Michael jest wampirem ![]() czekam na nastepny odcinek!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ciekawy odcinek :*
Czekam na nastepny! |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
że niby odcinek za szybko? Wcale nie! Ładny wyszedł
![]() ![]() W końcu Sarah zna prawdę. Trochę mi szkoda Michaela, że jest wampirem, ale z drugiej strony być może była to dla niego jedyna szansa na przeżycie... Zastanawiam się, jaką rolę odegra jeszcze Seth i czy coś go połączy z Sarą ![]() Czekam na kolejny odcinek! ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia faktycznie ładne (szczególnie ostatnie
![]() ![]() Podoba mi sie Sarah w tej fryzurze, w gładkich włosach podobała mi sie trochę mniej. Mając takich wrogów zdecydowanie przyda się Sarah ochroniarz, w dodatku taki fajny ![]() Czytając opowiadanie właśnie od tego odcinka tak naprawdę znielubiłam Rogera, nawet nie ze względu na późniejsze wypadki, one tylko potwierdziły ta opinię. Bo jak dziewczyna była brzydsza to nawet na nią nie spojrzał, a potem taki wielki kolega się zrobił... Od początku fałszywy. Jest parę błędów, dwa razy pisząc o chłopakach napisałaś "oboje" zamiast "obaj" i wyraz niecały napisałaś oddzielnie, poza tym parę literówek. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|