|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
I co mnie to obchodzi?
Ja nie uznają taryfy ulgowej. Wystawia FS na forum - musi się pogodzić z tym,że będzie krytykowany. W życiu nie będzie miał ustępstw,bo ma 5,11,czy 15 lat.Niestety,dostanie tak samo po dupie. Gdyby miał 5 lat,i pisał tak samo,też bym powiedziała prawdę - że FS mi się nie podoba i nie jest jakiś wysokich lotów. Poza tym,bądźmy sprawiedliwi. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Autor wstawiając tu swoje fotostory powinien być przygotowany na krytykę. Chyba lepiej, jeśli komentarze będą szczere, a nie. Mnie się ono nadal nie podoba, tekstu jest mało, są i błędy. Zdjęcia znacznie lepsze.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dziękuje wam bardzo za kometnarze.
Giovánni- Spoko są niektórzy ludzie, którym się to podoba a są tacy którym się niepodoba |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Jak dla mnie to jest OK.
Miło sie czyta, ale mogło by być troszkę więcej zdjęć ![]() Pisz dalej :] PS.Tylko mógł byś ściągnąć jakieś włosy Hanny i wtedy wyglądałaby trochę lepiej.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bardzo mi się podoba to FS
Czasem oglądam Hannę Montanę dla śmiechu xdTo FS też fajne, 9/10 |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
nudne i napisane w dziecinny sposob.
sorry, nie podoba mi sie.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
No to tak.
Po pierwszym odcinku jeszcze się powstrzymałam, żeby coś napisać. Trochę za dużo jadowitych słów mogło paść ![]() A teraz tak: Po pierwsze nie lubię pani Miley C. vel. Hannah Montana. Ale to pomińmy. Dla mnie w Twoim fs dzieje się za dużo, za szybko. Błędów nie wypominam, wezmę pod uwagę wiek. Może spróbujesz trochę poopisywać uczucia dziewczyny? Jak czuła się, kiedy ktoś zabrał kota, kiedy patrzyła na swoich fanów, kiedy śpiewała, kiedy fotograf robił jej zdjęcia... Spróbuj postawić się na jej miejscu, a swoje odczucia przenieść do opowiadania ![]() Co do dodatków: jak dla mnie skoro nie chcesz, to ściągać nie musisz. Aczkolwiek warto tez trochę pokombinować nawet z maxisowymi postaciami Postarać się, żeby były podobne do swoich pierwowzorów.Wierz mi, że się da - koleżanka zrobiła Angele Merkel bez dodatków, bardzo podobną ![]() Nie ocenię Ale wierzę, ze będzie dobrze.P.S. Niepokorna, wybacz - idę już do Ciebie komentować
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
niepokorna-To jest wzięte z jej prawdziwego życia a nie z serialu...
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
mi się podoba chociaż troszkę za mało zdjęć
tekstu też troczę mało ale może byćno i co tu dużo mówić fotostory mi się podoba więc nie zważaj na te złe komentarze chociaż to one motywują do pracy... |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|